Δόση από Αγγλία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μεσοβδόμαδη αγωνιστική για την Premier League, όπου οι ομάδες που είχαν υποχρεώσεις με το FA Cup θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο, ώστε να καλύψουν τις χαμένες αγωνιστικές, ενώ υπάρχει αγωνιστική και στην Championship.

Η Watford υποδέχεται την Fulham. Η Fulham έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία, οπότε παίζει μόνο για το γόητρο στο παιχνίδι. Από την άλλη η Watford συνεχίζει να κυνηγά την έβδομη θέση, η οποία ανάλογα με την ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο, θα εξαρτηθεί αν θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και σε συνδυασμό πως αγωνίζεται στην έδρα της είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Η Wolves υποδέχεται την Manchester United. Αναμένεται πολύ ωραίο παιχνίδι, όμως η Manchester United συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παρ’ όλο που αγωνίζεται εκτός έδρας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η Wolves σίγουρα θα προσπαθήσει να «παλέψει» το παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα.

Η Middlesborough υποδέχεται την Bristol City. Μπορεί οι δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες και μια… ανάσα από τα Play-Off ανόδου, όμως η Middlesborough  είναι σε άθλια κατάσταση, αφού προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλία. Λόγω της κακής κατάστασης των γηπεδούχων πιστεύω πως η Bristol θα καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
02-04-2019

Watford – Fulham
Wolves – Man. United
Middlesborough – Bristol C.

1
2
2

1005.37-100