Δύο Under και No Goal! ( ΤΑΜΕΙΟ – 3.51 )

Asian bet

Η Μολδαβία είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση εδώ κι ενάμιση χρόνο. Εχει ξεχάσει πως ειναι να κερδίζει παιχνίδια, κοντευει να ξεχάσει και τις ισοπαλίες. Σήμερα ντεμπουτάρει ο Ιταλός Μπόρντιν στον ο πάγκο της και υποδέχεται τα Νησιά Φερόε. Σε άδειο γήπεδο λόγω πανδημίας φυσικά. Πως να μπουν γκολ από δύο ομάδες που θα παίξουν με πρώτο στόχο να μην χάσουν; Το Under στο 1,40.

Η Ιταλία υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία και είναι φυσικά το φαβορί. Ομως η αντίπαλός της εκτός του ότι είναι φυσικό αουτσάιντερ, παίζει και αποδεκατισμένη. Ενώ και με τον Μπάρακλαφ στον πάγκο έχει να κερδίσει από όταν ο …ήλιος είχε κέρατα! Ο άσος combo με No Goal στο 1,52.

Η Αγγλία φιλοξενεί το Σαν Μαρίνο και οι αποφασεις για 7+ έχουν πέσει τόσο χαμηλά που ανάγκασαν τον γράφοντα να το ψάξει. Πότε η Αγγλία, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, πέτυχε 7 ή περισσότερα τέρματα; Με το Μαυροβούνιο το 2019 και πριν με το Σαν Μαρίνο πάλι, εκτός έδρας τότε το 2013. Σε γεμάτα γήπεδα όμως. Τώρα; ΘΑ έχουν όλοι την ίδια όρεξη; Το Under 7,5 στο 1,65.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
25-03-2021

Moldova – Faroe Isl.
Italy – North. Ireland
England – San Marino

U2,5
1&N.G
U7,5

100 3.51 +251