Έχεις στήριγμα…

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 118 μέρες. Ούτε μία περισσότερες ή λιγότερες. 118 μέρες. Ητοι, κάτι παρακάτω από 4 μήνες. Γιατί 4 μήνες μαζί τους 31άρηδες είναι 122 μέρες. Αρα στάνταρ κάτι λιγότερο από 4 μήνες. Ακριβώς 118 μέρες. Τόσες πέρασαν από όταν έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου η πρώτη σέντρα στην ισπανική πριμέρα ντβιζιόν. Και ως σήμερα που στήνονται στη σέντρα οι μισές ομάδες της Λα Λίγκα για να παίξουν άλλες τον 17ο, άλλες τον 18ο και άλλες τον 19ο αγώνα τους.

Και αν προθέσεις και μία αγωνιστική κυπέλλου για όλες πλην Μπάρτσα και Ρεάλ, τότε μιλάμε για 18-19-20 ματς κάθε μία. Ασε τα ευρωπαϊκά. Στα οποία έχουν παίξει από μέχρι και 8 αγώνες κάθε μία. Αστα αυτά. Μόνο τα εγχώρια να δουμε. Που παίχτηκε ένας μέσος όρος 19 αγώνων σε 118 μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Κάνε τη διαίρεση και θα βγάλεις αποτέλεσμα 6. Και με 3-4 παιχνίδια εθνικών να διακόπτουν το πρόγραμμα της λίγκας, πέφτει ο διαιρέτης στις 90 μέρες και το μαγικό νούμερο στο 4,5. Αυτό κύριοι είναι το νούμερο. Για την Ισπανία τουλάχιστον. Κάθε 4,5 μέρες παιχνίδι για κάθε κλαμπ. Για να προλάβουν να φτάσουν οι αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κάθε 4,5 μέρες αγώνας και αν βάλεις τις μεγάλες με τσαμπιονςλιγκ και γιουρόπες, ή τα πιο μικρά με αναβολές λόγω κρουσμάτων Κορωναϊού, το κάθε κλαμπ έχει παίξει παιχνίδι το παιχνίδι με μεσοδιαστήματα κατά μέσο όρο 3-4 ημερών.

Και τα ίδια μέσες άκρες συμβαίνουν και στην Αγγλία. Με τα κύπελλα και τα Λιγκ καπ και τα πρωταθλήματα, τις Ευρώπες και τις εθνικές. Δεν κάνεις ζάφτι έτσι, δεν βρίσκεις στεκιά. Πού αν την πιάσεις την κάθε ομάδα όταν από ματς σε ματς μεσολαβούν ίσα ίσα 3-4 προπονήσεις, μηδέν ξεκούραση, αλλά και απουσίες στο ξαφνικό από κρούσμα κορωναϊού. Οπως με την Αστον Βίλα χθες. Που κόντεψε να γυρίσει φαβορί με τη Λίβερπουλ στο κύπελλο και ξαφνικά μάθαμε πως θα παίξουν οι 18χρονοι γιατι η πρώτη ομάδα ήταν ασθενούσα με κόβιντ στο 80% της! Και αποσύρθηκε το ματς στο 1,30 του διπλού. Και έληξε βεβαίως 1-4.

Αυτά είναι αστάθμητα. Δεν τα βρίσκεις εύκολα βεβαίως. Αλλά θέλουν παρακολούθηση. Σταμπάρεις τον καλό τον τίπστερ που τα έχει λάβει υπόψιν και διαβάζει πριν παίξει.Όχι τον ξερόλα που παίζει οτι να ναι. Τον ειδικευμένο τσίφτη. Που σου έχει δείξει  τα ταμεία του ότι ξέρει που πατάει και που βρισκεται. Και αυτόν ακολουθείς. Και τέτοιους ξέρεις που βρίσκεις. Το Tipsmaker.net που σε έχει χορτάσει ταμεία.

Γιατί αν περιμένεις από μυρουδιάδες, δεν θα κάνεις χωριό. Οπως χωριό δεν κάνει ο Παναθηναϊκός φερ ειπείν. που παλεύει να κάνει ομάδα με τους άμπαλους. Και εκεί που έστρωνε πιτσιρικαρία και κυνηγούσε την υπέρβαση, θυμήθηκαν οι χρωστολεφτάδες; να διωξουνε Δωνη να φερουνε Πογιάτο. Και τώρα ήδη να ετοιμάζονται να διώξουνε και τον αναπληρωματικό του Πογιάτου που ήδη απολύθηκε και ήρθε ο Μπόλονι. Τι να λέμε; Προγραμματισμός μηδέν. Και αγνωνιστική καταστροφή. Αυτά παθαίνεις όταν ακολουθείς άμπαλους. Γι αυτό ξαναλέμε. Μην ακούς τυχάρπαστους εσύ. Εχεις Tipsmaker.net για το παιχνίδι σου. Έχεις στήριγμα…

email > info@tipsmaker.net