εχει καθαρίσει την μπουγάδα …( ΤΑΜΕΙΟ – 8,32 )

Hacker

Το βαρος στην Σέριε Β΄

Hacker :Μην στοιχηματίζεται, επενδύστε !

# Εντελώς αμφίρροπο σε πρόβλεψη σημείου το ζεύγος Φροζινόνε- Βενέτσια βαση εικόνας παραπέμπει σε γκολ εκατέρωθεν … πιο κοντά στην απευθείας άνοδο οι γηπεδούχοι στα 16 τελευατία εχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μόλις 1 φορά.

# Ελαφρό προβάδισμα στον ασο της Φότζια τρέχει 6 νίκες σε 9 αγώνες απέχει 7 βαθμούς απο την ζώνη …μεέφεση στις ισοπαλίες η Προ Βερτσέλι ( 6/7 τελευταία ) παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην κατηγορία.

# 1 νίκη σε 6 αγώνες εντός ο πρόσφατος απολογισμός της Τσιταντέλα σκοράρει με το σταγονόμετρο …σφιχτή σε γενικές γραμμές η Σπέτζια δύσκολα να προλάβει τα πλει οφ ανόδου.

# Εξαιρετικά χαμηλές οι τιμές στην Έμπολι -εχει καθαρίσει την μπουγάδα- θέμα χρόνου η επιστροφή της στο καμπιονάτο … σε καλή κατάσταση η Σαρλεριτάνα προέρχεται απο δυνατές εμφανίσεις εχει τα φόντα να κοντράρει.

# Αντιστρόφως ανάλογο το κίνητρο για Βίρτους Εντέλα και Παλέρμο ο ενας παίζει για ανοδο και ο αλλος ψάχνει την παραμονή του στην κατηγορία …ανώτερο σύνολο οι Σικελοί διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην Σέριε Β΄

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
29-03-2018

Frosinone – Venezia
Cittadella – Spezia
Foggia – Pro Vercelli

G / G
TG 2-3
1

1008.32+732
27-03-2018

Empoli – Salernitana
Entella – Palermo

(X2)
X

808.40-80