Έχουμε ντέρμπι στο Λονδίνο …( ΤΑΜΕΙΟ – 5,29 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμη μια μέρα όπου υπάρχουν μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Premier League, με την συνέχεια της 28ης αγωνιστικής, με το ντέρμπι του Λονδίνου να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Η Arsenal υποδέχεται την Bournemouth και είναι το απόλυτο φαβορί, για την κατάκτηση της νίκης, αφού είναι αρκετά πιο ποιοτική ομάδα, ενώ νιώθει την… ανάσα της Manchester United, η οποία απειλεί να της πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Επίσης η Bournemouth κατεβαίνει να παίξει με αρκετές απουσίες, κάτι που θα παίξει σίγουρα το δικό του ρόλο, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Arsenal είχε κερδίσει με 1-2.

Η Liverpool υποδέχεται την Watford και μετά τα τελευταία αποτελέσματα, θα μπει από την αρχή να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, αφού πλέον βρίσκεται μόλις έναν πόντο μπροστά από την δεύτερη Manchester City. Η ομάδα του Klopp είναι πιθανό να καθαρίσει από την πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι και να κατακτήσει τους τρεις πόντους, κάτι που είχε κάνει και στον πρώτο γύρο, όταν τον Νοέμβριο είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 0-3.

Φυσικά, το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στην Chelsea και την Tottenham. Οι ομάδα του Sari μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά της, όμως και στον τελικό του EFL Cup απέδειξε πως είναι σκληρό καρύδι και δεν παρατάει εύκολα τα παιχνίδια. Αν συνυπολογίσουμε πως είναι και τοπικό ντέρμπι, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο στο ημίχρονο.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit