Έδρες και αμφίσκορο …

Ballander

Update :

Λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του σαιτ κάποιες λειτουργίες οπως : πίνακες προγνωστικών & στατιστικών των Tipsters – Scroll news προσωρινά θα τεθούν εκτός μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδω

Tipsmaker.net  To καλύτερο στοίχημα με συνδρομή

Η Newcastle καλείται να αφήσει πίσω την φετινή μετριότητα και να φορτσάρει στο πρωτάθλημα για να μην μείνει εκτός νυμφώνα στο τέλος της χρονιάς. Αντιμετωπίζει απόψε μία Wolves η οποία ασφαλώς και θα έχει στο μυαλό της το ερχόμενο παιχνίδι κυπέλλου, ενώ υπάρχει και δεδομένη η κούραση από την αντίστοιχη υποχρέωση που είχε μεσοβδόμαδα. Newcastle to win in odds (1,95)

Έφερε άλλον αέρα στην Millwal η αλλαγή προπονητή και πέτυχε μεγάλο διπλό στην Σαουθάμπτον. Αντίθετα, η Watford εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημο mood τρέχοντας ένα αρνητικό σερί εφτά αγώνες εντός έδρας δίχως νίκη. Millwal to win or DNB in odds (2.00)

Αν όχι οι επιθετικότερες, Leyton Orient και Bristol Rovers είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες στην κατηγορία τους. Σκοράρουν ακατάπαυστα και το ίδιο αναμένεται να πετύχουν και στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι όπου αμφότερες στοχεύουν μόνο στην νίκη η καθεμία για τους λόγους της. Δεν έχουν κανένα λόγο να παίξουν τέρμα άμυνα. Both teams to score in odds (1.77)

Tipsmaker.net  To καλύτερο στοίχημα με συνδρομή

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit