Εύκολα οι κόκκινοι διάβολοι…

Master

Αυτό το Μουντιάλ μας έχει γεμίσει εκπλήξεις κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Τα φαβορί πετάνε βαθμούς για πλάκα, άλλες ομάδες έχουν πάρει αποτέλεσμα από το τίποτα και εμείς συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε λογικά αποτελέσματα και γεγονότα που δεν επιβεβαιώνονται.

Οι Σουηδοί πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν σήμερα μετά την χθεσινή νίκη των Μεξικανών. Βέβαια δεν είναι ομάδα που παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις ούτε και δέχεται εύκολα το γκολ, αλλά απέναντι στους Κορεάτες θεωρώ ότι θα έχουν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι ασιάτες παίζουν ανοικτά σε όλα τα παιχνίδια τους και συνήθως φέρνουν μεγάλα σκορ. Πολύ μεγάλη η απόδοση του όβερ για να αγνοηθεί.

Μεγάλη διαφορά κλάσης ανάμεσα στο Βέλγιο και στον Παναμά. Οι αμερικάνοι δεν έχουν ούτε το ταλέντο ούτε και την καλή ανασταλτική λειτουργία για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι από τους “κόκκινους διάβολους”, ίσως μάλιστα να είναι η πιο αδύνατη ομάδα του τουρνουά. Ποντάρουμε σε άνετη νίκη των Βέλγων, αρκεί να μην πέσουν κι αυτοί στην παγίδα του ρώσικου Μουντιάλ και δεν επιβεβαιώσουν το προφανές.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
18-06-2018

Sweden – S.Korea
Belgium – Panama

O2.5
1 & O2.5

1004.48-100