ευκολα ο Μέσι και η παρέα του …( ΤΑΜΕΙΟ – 4,45 )

Hacker

Παγκόσμιο Κυπελλο …φάση των ομίλων :

# Δύσκολο εως απίθανο το σενάριο για την Αυστραλία η πρόκριση στην επόμενη φάση περνάει μόνο με νίκη ( θέλει  διαφορά τερμάτων ) και να χάσει η Δανία απο την Γαλλία …απαράδεκτο φαβορί το Περού βαση εικόνας σε 27 τελικές προσπάθειες δεν κατάφερε να σκοράρει ουτε το γκολ της τιμής.

# Πρώτο σημείο η ισοπαλία στο Δανία – Γαλλία αμφότερες περνάνε αγκαλιά στην επόμενη φάση και παίζουν νοκ αουτ χιαστί με 2ο και 1ο αντίστοιχα του 4ου ομίλου …anyway ακούνητο θα τερματίσει πιθανά σκορ 0-0,1-1.

# Νίκη με 2-3 γκολ διαφορά θα επιχειρήσει η Ισλανδία (σε πρώτη φάση προκειμένου να φτάσει στην πρόκριση ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο αλλο ματς …με τακτικές ροτέισον η Κροατία (6 παίκτες εκτός) ειναι αδιάφορη βαθμολογικά εχει καπαρώσει θέση για τους «16».

# Ξεκούρδιστο ρολόι η Νιγηρία τρέχει υπερβολικώς δεν στρίβει γενικώς, μάλλον ηρθε η ωρα να αποχαιρετήσει την διοργάνωση …ανω κάτω τα αποδυτήρια της Αργεντινής μετα την ήττα-διασυρμό απο την Κροατία σήμερα θέλει καθαρή νίκη και με διαφορά τερμάτων, ευκολα ο Μέσι η παρέα του.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
26-06-2018

Denmark – France
Nigeria – Argentina

Χ
2

1004.45+345