Φόρα παρτίδα …

Τι ήθελε ο Ολυμπιακός να αποφύγει πάση θυσία αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου, με βάση όσα έλεγε τόσο καιρό; Να μην γίνει ο τελικός στην Ριζούπολη. Και δικαιολογούταν με ένα σωρό άσχετα ή σχετικά πράγματα. Από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου επειδή “β’ κατηγορία ο Απόλλων αφού, μέχρι την έλλειψη ασφάλειας των αποστολών. Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών! Μετά τον πείραξε τον Ολυμπιακό που αποτελεί δεύτερη έδρα της ΑΕΚ η Ριζουπολη. Κι ας μην πέρασε ούτε απόξω φέτος. Κι ένα σωρό ακόμα τέτοια γραφικά.

Εντέλει η Αστυνομία το πήρε πάνω της και τελικά η λύση της Ριζούπολης «κάηκε» για λόγους ασφαλείας και αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή ενός τελικού που θα  γινόταν δίχως την παρουσία κόσμου! Και ποια έδρα λέτε να επιλέχθηκε τελικά; Το ΟΑΚΑ, άσχετα αν αυτή αποτελεί την πρώτη φετινή έδρα της ΑΕΚ! Αυτή τη λύση την ήθελε ο Ολυμπιακός!

Τι άλλο ζητούσε λοιπόν ο Ολυμπιακός; Να μην διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου πολύ κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά όχι και πολύ κοντά στην ημερομηνία του επαναληπτικού με την Γουλβς. Του έγινε το χατίρι με τον ορισμό του στις 26 Ιουλίου. Και μετά ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να ναρκοθετήσει και να ματαιώσει την διεξαγωγή του στην συγκεκριμένη, βολική και για τις δύο ομάδες, ημερομηνία. Και έσκαψε ο ίδιος τον λάκκο του, που έφερε τελικά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό για τις 30 Αυγούστου!

Mε δυο κουβέντες, ήθελε ο τελικός να διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου, όμως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε να μην διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου. Κι ας τον βόλευε. Και τώρα που αυτός ορίστηκε για τις 30 Αυγούστου, φωνάζει πάλι. Και θέλει πότε; Αλλη ημερομηνία. Οποια! Ας που δεν ειναι απίθανο σε λίγο να ξαναπροτείνει ως έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης, ποτέ δεν ξέρεις.

Mε επίσημη ανακοίνωση του, ζήτησε φόρα παρτίδα την ξεκάθαρη παραβίαση του ποδοσφαιρικού αυτοδιοίκητου. Ζητάει από την κυβέρνηση να παρέμβει να ορίσει όποτε αυτός θέλει τον τελικό. Και επικαλείται ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ των οποιων τις εντολές όμως ζητάει να παραβιάσουν οι Ελληνες πολιτικοί και να εμπλακούν στα του ποδοσφαίρου.

Με άλλα λόγια καλεί την κυβέρνηση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει την απόφαση της ΕΠΟ. Την οποια ο ίδιος ανάγκασε να πάρει αυτή την απόφαση. Μύλος! Το μόνο που μενει είναι να ζητήσει χωρίς τελικό κυπελλουχο. Ποιον άλλον; Τον ίδιο τον Ολυμπιακό! Κατ’ απονομή!

Μια κουβέντα μόνο. Σοβαρή. Αν οι Έλληνες επιτελείς του ποδοσφαίρου σέβονταν τον εαυτό τους, θα ακύρωναν τον τελικό σε ανακοίνωση ξεβρακώματος όποιων εμπόδισαν ή έβαλαν εμπόδια ή υπονόμευσαν τον τελικό. Να τελειώνει το ανέκδοτο…

email > info@tipsmaker.net