Φωτιά στην Ιρλανδία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Οι ομάδες στο ιρλανδικό πρωτάθλημα σιγά-σιγά παίρνουν… φωτιά, αφού βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και βρίσκουν όλοι σιγά-σιγά τον ρυθμό τους.

Η Bohemians υποδέχεται την Derry City. Έχουν ξεκινήσει πολύ καλά οι δύο ομάδες, όμως η Bohemians διατηρεί το αήττητό της στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει βοηθήσει ψυχολογικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι μαζί με την βοήθεια του κόσμου της είναι αρκετά πιθανό να πάρει τη νίκη ,αι να παραμείνει στην πρώτη θέση είτε σε ισοβαθμία, είτε ακόμα και μόνη της.

Η St. Patrick’ s υποδέχεται την Shamrock Rovers σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες είναι κοντά και βαθμολογικά και αγωνιστικά και έτσι αναμένονται λίγες φάσεις στον αγώνα, αφού μιλάμε για ένα ντέρμπι με το under 2.5 να είναι ένα αρκετά πιθανό αποτέλεσμα.

Η Cork City αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Harps με την βαθμολογία μέχρι στιγμής να μην αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, αφού οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ανέβουν, διότι σίγουρα ο στόχος δεν είναι η παραμονή, αλλά η ευρωπαϊκή έξοδος και έτσι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
08-03-2019

Bohemians – Derry City
St. Patrick; s – Shamrock R.
Harps – Cork City

1
Under 2.5
2

1005.23-100