«Φωτιά» στην κορυφή …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η ποδοσφαιρική «δράση» στην Ιρλανδία, με την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, μπαίνοντας στην τελική ευθεία, με τα πράγματα να έχουν πάρει «φωτιά», κυρίως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Limerick πλέον πολύ δύσκολα θα σωθεί, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, όντας προ-τελευταία, οχτώ ολόκληρους βαθμούς από την Sligo, που είναι μία θέση πάνω και αγωνίζεται απέναντι στην πρωτοπόρο Dundalk, η οποία «καίγεται» για τη νίκη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που τόσο πολύ θέλει, όπως η κάθε ομάδα που είναι κοντά σε κατάκτηση τίτλου.

Σε απόσταση ασφαλείας οκτώ πόντων η Sligo Rovers από την προ-τελευταία Limerick, οπότε οι παίκτες της δεν θα βάλουν και τα πόδια στην… φωτιά, είναι λογικό, εφόσον φτάνουμε σιγά-σιγά και προς την λήξη της σεζόν να υπάρχει μία φυσιολογική χαλάρωση. Η Cork από την άλλη, θέλει πάση-θυσία τη νίκη, γιατί αν «στραβοπατήσει», τότε ίσως μείνει πίσω και χάσει την επαφή με την Dundalk και συνάμα με την κορυφή, οπότε η νίκη είναι… μονόδρομος.

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Derry και την Bohemians, καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις δύο θέσεις και πέντε βαθμοί. Σε αυτό το παιχνίδι, θα επιλέξω έδρα και παράδοση, αφού οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κόντρα στους φιλοξενούμενους στην έδρα τους.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
31-08-2018

Limerick – Dundalk
Cork city – Sligo Rovers
Derry city – Bohemians

2
1
1

1003.86-100