Φουλ με Premiership …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μια Τετάρτη χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Αγγλία, όμως με φουλ δράση στα Σκωτσέζικα γήπεδα, αφού υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Premiership.

Σαφές προβάδισμα για την Hearts, η οποία προ έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Livingston, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η Hearts είναι Πέμπτη και τρεις θέσεις πάνω από τους φιλοξενούμενους, ενώ σίγουρα, το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα της, σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Η αναγεννημένη Motherwell, αγωνίζεται στην έδρα της St. Mirren, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έχουν βλέψεις, ακόμη και για την είσοδό τους στα play-off του πρωταθλήματος, αφού απέχουν μόλις επτά βαθμούς. Είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τα καταφέρουν.

Η Kilmarnock, μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και αγωνίζεται στην έδρα της Dundee, η οποία βρίσκεται στην 11η θέση και παρ’ όλο που τις τελευταίες αγωνιστικές, μάζεψε τέσσερις βαθμούς, όμως αυτή τη φορά το πιθανότερο είναι να μην καταφέρει να φύγει με κάποιο βαθμό από αυτό το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε την δεύτερη θέση.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
06-02-2019

Hearts – Livingston
St. Mirren – Motherwell
Dundee – Kilmarnock

1
2
2

1006.68-100