Φουλ φαβορί για 4,10

Asian bet

>> Εχασε για πρώτη φορά φέτος η Μίλαν και επιστρέφει στο Σαν Σίρο για να αντιμετωπίσει την Τορίνο. Μία κλάση ανώτερη και έχοντας πράγματα να αποδείξει η Ροσονέρι ομάδα, κόντρα στην Τορίνο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα μια φορά ο Πίολι. Παραμένει μια κλάση ανώτερη, πάντως και το 1,60 του άσου είναι δίκαιο deal.

>> Λειψία και Ντόρτμουντ σε διαφορετικούς ρόλους. Η άλλοτε μικρή και άσημη Λειψία παίζει για την κορυφή και η Μπορούσια κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο! Σε φόρμα η Ρεντ Μπουλ και σε καλύτερο μομέντουμ από μια Ντόρτμουντ που έχει προβλήματα και απουσίες, αλλά και τον αστέρα της Χαάλαντ να προέρχεται από τραυματισμό και να μην είναι 100% έτοιμος. Ασος. “δεμένος” στην ισοπαλία για 1,70 στο ασιατικό +0.

>> Δύσκολο το έργο της; Ρεάλ στην Παμπλόνα. Και γίνεται ακόμα δυσκολότερο από το ότι έχει ταξιδέψει με σοβαρά προβλήματα, καθυστερήσεις και αεροπορικό ταξίδι θρίλερ. Λείπουν στο μεταξύ οι Ροδρίγο, Καρβαχάλ, Γιόβιτς. Αυτά χαλυβδώνουν την βασίλισσα και η επιστροφή του Ράμος ακόμα παραπάνω! Η Οσασούνα άλλωστε παίζει με πολλά και σοβαρότερα προβλήματα από τη Ρεάλ, διότι δεν έχει και το βάθος να τα λύσει έτσι εύκολα…

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
09-01-2021

Milan – Torino
Leipzig-Dortmund
Osasuna – Real M.

1
1 A/H (+0)
2

1004.10-100