Φουλ του άσου …

Asian bet

>> Η Μάριεχαμν ξεκίνησε με νίκη και η Ολυλου με ήττα. Η Μάριεχαμν είναι ακόμα και στα χαρτιά, στο ρόστερ και τη δυναμική, ξεκάθαρα καλύτερη της Ούλου. Η Μάριεχαμν θα είναι η πρώτη ομάδα που θα έχει στο γήπεδο απόψε -έστω 250- οπαδούς. Και η Μάριεχαμν παίζεται στο 1,85 o άσος.

>> Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχει ρεκόρ 4-1-0 στην τελευταία πεντάδα αγώνων και έκρινε τον τίτλο μολονότι ήταν αδιάφορος, με την ισοπαλία που απέσπασε 2-2 από τον Απόλλωνα. Αντιμετωπίζει απόψε μια ΑΕΛ σε τρομερό ντεφορμάρισμα, με πέντε σερί ήττες και αδιάφορη, παίζει μόνο για πειραμματισμούς ενόψει ξεσκαρταρίσματος για τη  νέα σεζόν. Στο 1,88 ο άσος.

>> Αυτή η βεβαιότητα πως η ισοπαλία της Μπάρτσα με την Ατλέτικο χθες στέφει τη Ρεάλ πολύ πλάκα έχει. Οτι δηλαδή σήμερα το έχει σιγουράκι το ματς με τη Σεβίλλη. Δεν θα έπαιζα την περιουσάι μοιυ. Η παράδοση λέει φουλ Ρεάλ βέβαια.  Από το 2008 δεν έχει χάσει βαθμό εντός από τη Σεβίλλη. Εστω κι έτσι, φέτος μολονότι είναι ολοφάνερα πιο ασταθής αγωνιστικά,παίζει έναν τίτλο. Και ο άσος στο 1,93!

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-05-2021

Mariehamn – Oulu
Olymp. Nicosia – AEL
Real M. – Sevilla

1
1
1

100 6.73 -100