Γελάνε και τα τσιμέντα…

Ξεκίνησε ήδη το πιο γαμηστερό πρωτάθλημα των δεκαετιών. Ελλάδα, Superleague θα λέμε και θα κλαίμε. Δεν υπάρχει αυτό που θα ζήσουμε και φέτος, ήδη πήρες μάτι χθες την πρεμιέρα και έκλαψε η μανα του Πελέ. Οχι;

Πρωτάθλημα με 14 ομάδες για μεγαλύτερο ανταγωνισμό, πρωτάθλημα που για να φύγει η καχυποψία, η γκρίνα και η μίρλα που ξεσκίζει το παιχνίδι εδώ και δεκαετίες, αποφασίστηκε από την πρώτη φορά αριστερά, τους Ιβάν, Βαγγελη και συναυτώ, να έχει και για πρώτη φορά στην Ιστορία VAR.

Ξέρεις, VAR δεν είχε ούτε η πρέμιερσιπ της Αγγλίας. Η πρωταθληματάρα των αμέτρητων εκατομμυρίων. Ούτε καν το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο παίζεται κάθε χρόνο ο ετήσιος προϋπολογισμός ενός -όχι και τοσο- μικρού κράτους. Και αποφασίστηκε να λάβουν χείρα βοήθειας  από την τεχνολογία. Και ταυτόχρονα, μαζί με τα μεγάλα ποδοσφαιρικά event αποφασίστηκε να πάρει VAR και η Ελλάδα. Γελάνε και τα τσιμέντα…

Και ξεκινάει χθες το πρωτάθλημα στη Λαμία. Πρώτο ματς, πρώτη φάση, χέρι-πέναλτι που θα έδινε και ο Καραπαπάς πρώτος ρέφερι με βοηθούς τους Κυργιάκο-Δημάτο. Και ο VAR δεν δίνει καν οδηγία στον ρέφερι να ρίξει μια ματιά στην οθόνη. Και η φάση στο ριπλέι μας βγάζει μάτια για καταφανέστατο χέρι, απλωμένο μάλιστα, προέκταση σώματος χωρίς υποψία ακούσιου. Και ο “δωματιάκης” δεν καλεί καν τον κόρακα να το δει. Παίζετε, σου λέει!

Δεν ξέρεις αν ήταν σε φάση “έλα μωρέ δεν ειναι, άσε μην χαλάμε το ματς από το πρώτο στραβό” η αν απλά εκείνη την ώρα ο VAR ήταν ζωσμένος με κάνα πιτόγυρο και τίγκα στα τζατζίκια το στόμα του και γι αυτό δεν μπόρεσε έγκαιρα να πει κατι. Και μετά, μεχρι να πιει τρεις γουλιές κοκακολα, να ξεπλυθεί ο στόμας του, πάει, πέρασε η φάση.

Τι εννοείς μην το ξεφτιλίζουμε; ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ. Ο μάγκας VAR και η παρέα του ήταν και άτυχοι. Μισή ώρα πρέγκειμ και κάνει σύνδεση με το δωματιάκι η κάμερα την ώρα της σεντρας, τη στιγμή που μπαίνει μεσα στο δωματιάκι με το ένα πόδι ο ντελιβερας και παραδίδει μάγκες μου πιτόγυρα και πατάτες τηγανίτες στο σχετικό γνώριμο κουτι. Η έστω καλαμάκια και πιτογυρα. Λιγη σημασία εχει. Μιλάμε για ξεκίνημα αγωνα, παίρνει φραγκα ο έτσι να σφυράει, να βλεπει, να διακόπτει. Και αυτός περιμένει τον ντελιβερα να φέρει τρία χωρίς κρεμμύδι ξερωγώ. Και στην πρώτη φάση κοιμάται όρθιος και δεν καλεί καν τον ρεφ να δει τη φαση. Ρε πλακα κανετε;

Στο δε Καραϊσκάκης έπεσε και το πρώτο παρασύνθημα ότι στην Ελλάδα VΑR και ξεVAR η μαλακια θα γινει. Καθαρό τράβηγμα φανελας, το είδε όλος ο ντουνιας.  Και είπε ο VAR να σφυρίξει κλέφτικα για να τσεκαριστεί η φάση για πεναλτι. Και πάει εκεί ο ρέφερι Κουμπαρακης και βλέπει μια τρυπα στο νερο και δείχνει παιζετε. Και ολη η Ελλάδα βλέπει τράβηγμα και πεναλτι!

Εξηγηση του μαλακα του Έλληνα του συνωμοσιολόγου: Τα πλανα του  VAR είναι της ΕΡΤ. Η οποία ΕΡΤ τελει πάντα υπό κυβερνητικό δάκτυλο. Η  οποια κυβέρνηση άλλαξε και τώρα είναι δεξια και όχι αριστερή. Και αφεντικός της, της κυβέρνησης, ο αδερφός της κουμπάρας του χονδρού (ενας είναι ο χονδρός). Και στο πρώτο ματς, αντί για το πλάνο του τραβήγματος και του πεναλτι, ο Κουμπαρακης παίρνει πλάνα από τσόντα με τον Μπόκολη.

email > info@tipsmaker.net