Για άντρες …( ΤΑΜΕΙΟ – 2,82 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Φτάσαμε πλέον, στην τελική ευθεία του Παγκοσμίου κυπέλλου, όπου τώρα θα φανεί, ποιοι είναι πραγματικά… άντρες. Επίσης, συνεχίζεται η δράση και στην Ιρλανδία, όπου θα δώσουμε και εκεί τρία σημεία.

Ουρουγουάη και Γαλλία είναι δύο ομάδες που σκοράρουν, έχουν πολύ δυνατή επιθετική και αμυντική γραμμή, οι Ουρουγουανοί, υστερούν θα έλεγα, στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Όμως τώρα δεν πιστεύω πως θα μετρήσει τόσο η τεχνική, όσο η δύναμη.

Είναι δύο ομάδες, που θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί, για την κατάκτηση του τροπαίου. Βραζιλία και Βέλγιο είναι δύο ομάδες που σκοράρουν, αλλά δέχονται σχετικά δύσκολα γκολ. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και γρήγορο, με γκολ και θέαμα.

Με διαφορετικούς στόχους η κάθε ομάδα, αφου η Cork κυνηγάει το πρωτάθλημα και η Shamrock την έξοδο στην Ευρώπη. Πέρα απ’ αυτό η Cork, έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, η Derry πέρασε “αέρας” με 0-3. μπορεί η Limerick να κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική, όμως δεν νομίζω πως έχει ελπίδες, αφού παίζει και εκτός έδρας.

Στον δρόμο για τον τίτλο η Dundalk, πιστεύω θα περάσει από την έδρα της St. Patricks. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι, εχουν… αδιαλίπτως “ραντεβού” με τη νίκη, εδώ και δέκα αγώνες. Επίσης στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Dundalk… διέλυσε την St. Patricks με 5-0!

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
06-07-2018

Uruguay – France
Brazil – Belgium

Under 2,5
Over 2,5

1002.82+182
06-07-2018

Cork City – Shamrock Rovers
Derry City – Limerick
St. Patricks – Dundalk

1
1
2

1003.45-100