Για την κούπα…

Master

Τσάμπα το χάσαμε αλάνια μου το τριαμισάρι τις προάλλες. Βγήκε με άνεση μεγάλη το αμφισκοράκι εις τη Ρωσία, όμως μας τα χάλασε η Λιονάρα. Είχε ευκαιρίες μπόλικες όμως παρ’ όλα αυτά γκολάκι δεν έβανε και έμεινε εκτός τελικού χωρίς να σκοράρει έστω μία φορά κόντρα στη Μπάγερν του Μονάχου.

Τελικό έχουμε απόψε εις το Εουρόπα Λιγκ, έχει και κάτι άλλα ψιλούλια, θα τη βγάνουμε μια δυαδούλα. Προτού παίξουμε μπάλα, μη λησμονήσετε να ρίξετε κι ένα κλικάκι στα μπάνερ του σάιτ, να τσιμπήσετε μπόνους εγγραφής μέχρι και 100%…

Σεβίλλη εναντίον Ίντερ που λέτε εις στην Κολωνία με έπαθλο την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι αλήθεια πως συνήθως εις τους τελικούς αποφεύγω να ποντάρω σημεία, προτιμώ τα γκολάκια.

Έτσι όπως τις κόβω τις δύο ομάδες, δε θα μπούνε και με χίλια εις τον αγωνιστικό χώρο. Θα θελήσουνε πρώτα να μετρηθούνε με τον αντίπαλο, να δούνε προς τα πού θα πάει η δουλειά. Του κόβω να κάθονται γύρω στα δύο με τρία γκολάκια, μπορεί να ΄χουμε και κάνα χηνάρι με ένα γκολάκι από δω κι ένα από ΄κει, κάτι τέτοιο, πράγματα μαζεμένα…

Την έτερη επιλογή την εντοπίζουμε στην Κροατία, εκεί όπου ο απόλυτος δυνάστης που ακούει στο όνομα Ντινάμο Ζάγκρεμπ φιλοξενείται από την Ίστρα. Με εξάρα κόντρα στη Λοκομοτίβα ξεκίνησαν οι πρωταθληταί, με δίμπαλο από τη Χάιντουκ του Ιγκόρ του Τούντορ οι δύσμοιροι οι γηπεδούχοι.

Ούτε με τάμα στην Παναγιά του… Ντουμπρόβνικ δεν το γλιτώνουνε το τρίμπαλο οι Ιστραίοι, θα το ρίξουμε ένα οβεράκι.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsBookProfit
21-08-2020

Sevilla – Inter
Istra – Dinamo Z.

TG 2-3
O2,5

1003.20Stoiximan-100