Γίνεται της Championship …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Δεύτερη μέρα στην 37η αγωνιστική της Championship, όπου η δράση δεν σταματά, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μας παιχνίδι η Derby υποδέχεται την Stoke. Οι γηπεδούχοι μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έκαναν, δείχνουν να βρίσκουν τον εαυτό τους και πάλι, αφού πέτυχαν μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ η Stoke βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και δείχνει πως συμβιβάζεται με την κατάστασή της, αφού ούτε υποβιβάζεται, αλλά ούτε είναι εύκολο να προλάβει τα Play-Off. Σίγουρα παίζει ρόλο και η έδρα, με την Derby να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Η Norwich υποδέχεται την Hull. Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σίγουρα υπάρχει η προσμονή, για την επιστροφή στην Premier League. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι κοντά στις θέσεις των Play-Off, όμως η ανωτερότητα της Norwich, πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι η West Brom υποδέχεται την Swansea. Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδι έτσι πάλι θα πάμε με τον γηπεδούχο, αφού η West Brom είναι καλύτερη ομάδα από την Swansea και έχει πιο ρεαλιστικούς στόχους, αφού κυνηγάνε την πρώτη δυάδα, θέλουν να κρατήσουν την διαφορά ή και να την αυξήσουν και έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-03-2019

Derby – Stoke
Norwich – Hull
West Brom – Swansea

1
1
1

100 7.64 -100