Άδεια γήπεδα …

Μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για πολλά, για “φαν του Μαρινάκη” δεν είναι κάτι που μπορεί να μου προσάψει κανείς. Ο ιδιοκτήτης και ιθύνων νους του Ολυμπιακού, για να είμαστε ειλικρινείς, μου περνάει αδιάφορος. Όπως και ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ ή ο “Τίγρης” Μελισσανίδης της ΑΕΚ και ασφαλώς ο Αλαφούζος του Παναθηναϊκού ή ο Κούγιας της ΑΕΛ και ο Καρυπίδης του Αρεως. Αδιάφοροι 100%. Δεν έχω κάτι να με συνδέει μαζί τους, άλλο ο κόσμος τους, άλλος ο δικός μου. Έχουμε διαφορετική κοσμοθεωρία αδερφέ, πως το λένε.

Θετικός στον κορωναϊό

Αυτό πάντως που κι εγω κι εσύ και όλοι μας ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αναγνωρίσουμε στο εύσωμο αγόρι της πειραϊκής ομάδας είναι η γενναιότητα και η ευθύνη με την οποία αντιμετωπισε το ότι είναι θετικός στον κορωναϊό. Βγήκε και το παραδέχτηκε με δημόσια ανακοίνωσή του. τόσο απλό, τόσο σύνθετο…!

Τα μηνύματα που στέλνει ο Μαρινάκης παραδεχόμενος πως είναι ένα από τα πρώτα κρούσματα στη χώρα κάνει κάτι σημαντικό σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή! Δείχνει πως ο ιός ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Πλούσιος ή φτωχός, χριστιανός ορθόδοξος, μουσουλμάνος ή καθολικός και βουδιστής, Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚτσής και Παναθηναϊκός, αριστερός ή δεξιός και κεντρώος; Και όταν ο αστοιχείωτος βλάξ βλέπει να κινδυνεύει από αυτόν ένας Μαρινάκης ή Βαρδινογιάννης ξερωγώ αντιλαμβάνεται τη μικρότητά του, πόσο ευάλωτοι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Γήπεδα άδεια

Οσο για το ντιμπέιτ σχετικά με το αν μεταδίδεται μέσω της αγίας κοινωνίας; Ας μην βάλω το κεφάλι στο ντορβά να γίνω ο Καζαντζάκης της στοιχηματογραφίας, να με αφορίσει η εκκλησία με όσα θα πω αν ανοίξει ο στόμας μου.

Κινδυνεύει να αναβληθεί το Ολυμπιακός – Γουλβς και πάμε σε τσάμπιονς και γιουρόπα λιγκ με πολλά γήπεδα ΑΔΕΙΑ. Αυτό κάτι πρέπει να σου πει για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αρκεί να σου θυμίσω πως όταν επλήγησαν οι Πύργοι και προκλήθηκε παγκόσμιος τρόμος, το τσάμπιονς λιγκ έγινε. Σε γεμάτα γήπεδα. Οχι σε ξερή εξέδρα όπως αυτές τις μέρες.

email > info@tipsmaker.net