Γκολ, άσος και 2 DNB

Asian bet

Το μεγάλο μπαμ θέλει να κάνει η Χονκα και να αποκλείσει απόψε την Ντομζάλε Σλοβενίας. Έχανε στο φινάλε στο εκτός έδρας παιχνίδι και καταφέρει και ισοφάρισε για να έχει σήμερα ατοφιες ελπίδες να κάνει την υπέρβαση. Αυτό που έχει αλλάξει στο ζευγάρωμα Είναι πως πλέον οι Σλοβενοι δεν αντιμετωπίζουν ως τον άγνωστο Χ τους Φινλανδους. Πλέον ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κερδίσουν ή έστω να μην χάσουν. To 2 DNB για ασφάλεια στο 1,87

Η Βόρσκλα αν ήταν ελαχίστως σοβαρή θα είχε κερδίσει και το πρώτο ματς. Το πίστεψε ότι τέλειωσε όταν το γυρισε από 1-0 σε 1-2 και το πλήρωσε, η Κουόπιο ισοφάρισε. Στην Ουκρανία το 2-2 είναι παρελθόν, όμως. Τωτα αρχίζουν από το “0” και οι ποιοτικότεροι γηπεδούχοι έχουν τεράστιο προβάδισμα νίκης. Το 1,85 του 1 άριστη απόδοση!

Μετά την ήττα του πρώτου αγώνα η Ντούντελανζ είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί στην Ιρλανδία. Εύκολος αντίπαλος δεν είναι η Μποέμιαν, ούτε καν. Αλλά οι Λουξεμβούργιοι είναι επιθετικογενέστατη ομάδα και μπορούν ένα γκολ, ιδίως αν οι Ιρλανδοί θεωρήσουν πως η πρόκριση είναι τελειωμένη μετά το 0-1 του πρώτου ματς. Το αμφίσκορο στο 1,80.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
29-07-2021

Honka – Domzale
Vorskla – KuPs
Bohemians – Dudelange

2 DNB
1
G/G

100 6.23 -100