Γκολάκια στο Μινσκ …( ΤΑΜΕΙΟ – 3,00 )

Master

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν ξανά σωστή, πλερώνοντας από νωρίς το δίμπαλο κόντρα στην Σλάβια του Μοζίρ, όμως η ζημιά είχε γίνει νωρίτερα στο ματσάκι της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ με την Ντινάμο Μπρεστ. Εκεί που προηγήθηκε με δύο γκολάκια η φιλοξενούμενοι και είπαμε «τέλεψε η υπόθεση», πατήσανε τέσσερα τεμάχια οι Σαχτιοραίοι και στείλανε την πρόβλεψη για μαζεμένο σκοράκι εις τον κουβά. Μείνανε κι όξω εντωμεταξύ, τσάμπα ο κόπος και η χασούρα…

Το Σαββάτο οι Λευκορώσοι επιστρέφουνε εις την δράση με ματσάκια πρωταθλήματος. Πρώτο και καλύτερο, αυτό της FC Μινσκ με την Τορπέντο Ζοντίνο. Οι γηπεδούχοι πατήσανε τρίμπαλο εχτός έδρας στο Μοζίρ τις προάλλες και βάλανε τέλος στο κάκιστο σερί τριών ηττών που τρέχανε. Έτσι, βλέπουνε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Με νίκη, βλέπετε, σήμερα, ανεβαίνουνε στην πρώτη τριάδα.

Η δε Τορπεντάρα, μετράει δυο ισοπαλίες συνεχόμενες αλλά ακόμα κι έτσι κρατάει σερί δίχως ήττα κοντά έναν μήνα – συγκεκριμένα, από τις 3 Απριλίου. Τότε είχε αρπάξει δύο τεμάχια από τη Ντινάμο, στο Μινσκ. Αυτή μάλιστα είναι μέχρι τώρα και η μοναδική φετινή ήττα στο πρωτάθλημα για την αρμάδα από το Ζοντίνο.

Αρκετά μοιρασμένη η αναμέτρηση, ψηλά το οβεράκι, αξίζει να ποντάρουμε να σημειωθούνε τουλάχιστον δύο γκολάκια.

Το δεύτερο ματσάκι που θα ασχοληθούμε, γίνεται κι αυτό στο δοξασμένο Μινσκ – και μάλιστα στη γηπεδάρα που βλέπετε παραπάνω. Εκεί όπου η Ντινάμο φιλοξενάει την Σλουτσκ. Θα περίμενε κανείς να προηγούνται στη βαθμολογία οι πρωτευουσιάνοι, όμως έχουνε κάνει μέτριο μπάσιμο στην σεζόν και είναι μόλις ένατοι. Η Σλουτσκάρα από την άλλη, έχει καταπλήξει τα πλήθη, πατάει κορφή και παγαίνει φορτσάτη να επιβεβαιώσει πως το ‘χει και για κάτι παραπάνω.

Αξίζει να παρατηρήσει κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι το έχουν το γκολάκι στα ματς τους. Μέχρι τώρα, έχουνε τέσσερα οβεράκια σε έξι ματς, με μέσο όρο 3,33 γκολ ανά αγώνα – συνδυαστικά. Προβλέπω λοιπόν να ανοίγει σχετικά εύκολα το ματσάκι και να  βλέπουμε τουλάχιστον τρία τεμάχια. Ξεπερνά ελαφρώς τον διπλασιασμό το όβερ, όχι άσχημα…

Κουβανέζος

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsBookProfit
02-05-2020

FC Minsk – Torpedo Z.
Dinamo M. – Slutsk

O1,5
O2,5

1003.00Stoiximan+200