Γκολάκια τούρκικα και ρώσικα …

Master

Ξεκινάς καλά, πατάει μια εφτάρα ξεγυρισμένη η Ζενίτ στην Ουράλ, έχοντας πλερώσει το overάκι από το τέταρτο. Βλέπεις ότι πάει για μονάδα το αργεντίνικο, αφού η Ρίβερ Πλέιτ δε θέλει να παίξει. Και παρ’ όλα αυτά, στα χαλάει η Φενερμπαχτσέ, που έχασε ένα-μηδέν στο Ικόνιο παρότι η φτωχή η Κονιασπόρ παλεψε το ματς με εννέα παίχτες! Ήμαρτον, που λέει και μια ψυχή…

Η δράσις συνεχίζεται, ασφαλώς κουτσουρεμένη, με Τούρκους και Ρώσους να μας απασχολούνε και σήμερα. Δύο ντερμπάκια μέσα σε μία ημέρα έχουνε οι γείτονες, ένα στις 15:00 κι ένα στις 18:00. Πρώτες παίζουνε οι Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ, που κάθονται μαζί στην κορφή της βαθμολογίας και θέλουνε να γράψουνε ιστορία. Η ομαδάρα από την Τραπεζούντα είναι πιο φρέσκια από τη Μπασάκ, που είχε την Πέμπτη ματσάκι ευρωπαϊκό με την Κοπεγχάγη και μάλιστα νίκησε ένα-μηδέν. Όποιος νικήσει σήμερις, γίνεται μεγάλο αφεντικό για την πρωτιά.

Αν πάλι γκελάρουνε αμφότερες και κάτσουνε στο χηνάρι, η Γαλασαταράι θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί κι αυτή πολύ κοντά – τρεις βαθμουλάκια λιγότερα έχει αυτήν την στιγμή. Η Γαλατά βέβαια παίζει με τη Μπεσίκτας, που μπορεί να μην σκίζει κιόλας φέτο αλλά έχει δυο νίκες σερί και θέλει να κάνει ζημιές. Ντέρμπι είναι, άλλωστε.

Άματ τα βάλουμε κάτω, βλεπουμε πως και οι τέσσερις αρμάδες δεν το ΄χουν και πολύ με την άμυνα. Το αγαπάνε το overάκι αλλά και το αμφίτερμα. Συμπαθάτε με, τα βλέπω για ματς που ξεκινάνε από το ένα-ένα. Γι’ αυτό θα βαρέσω G/G σε αμφότερα, κι ας παίζουσι χωρίς θεατές σε Τραπεζούντα και Πόλη.

Πάνε να ανηφορίσουμε τώρα και μια Ρωσία που έχει, όπως προείπα, κι εκεί φασούλα. Ωραία ομαδούλα έχει φέτο η Ροστόφ, δίκαια είναι στο κόλπο για Τσου Λου ή έστω Γιουρόπα. Παίζει σήμερα με τη Λοκομοτίβ από τη Μόσχα, με την οποία είναι ισόβαθμη. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μιλάμε για ματσάρα, όπου ο νικητής κάνει βήμα… αστεράτο. Θα το κάνω κι εδώ το βήμα, μάγκες, με G/G, μπορούν να βρουν εστία και οι δύο…

Κουβανέζος

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-03-2020

Trabzonspor – Basaksehir
Galatasaray – Besiktas
Rostov – Lokomotiv M.

G/G
G/G
G/G

100 5.27 -100