Η Championship μας πάει ταμείο …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Και σήμερα υπάρχει δράση στα γήπεδα της Αγγλίας και συγκεκριμένα στα γήπεδα της Championship, όπου διεξάγονται για άλλη μία φορά εξαιρετικά παιχνίδια και εμείς σας προτείνουμε μία τριάδα, για να σας στείλουμε… ταμείο.

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Στο παιχνίδι της Bristol με την Hull οι γηπεδούχοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, όμως προ έρχονται από μία μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Brentford, κάτι που σίγουρα τους έδωσε ψυχολογία και τους γέμισε με αυτοπεποίθηση. Από την άλλη η Hull έχει να κερδίσει ένα μήνα και βάλε και με την μέχρι τώρα αγωνιστική της παρουσία, δύσκολα θα σώσει την κατηγορία, ενώ συν τοις άλλοις έχει και πολλές απουσίες.

Η Leeds έχει πέσει αγωνιστικά και νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα για ένα “ξέσπασμα” απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Ipswich και νομίζω πως και το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα της, δε νομίζω πως θα δυσκολευτεί να κατακτήσει τη νίκη.

Στο παιχνίδι της Bolton με τη Nottingham, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, καθώς έχουν να φέρουν over επτά αγωνιστικές και επειδή και οι δύο ομάδες είναι ομάδες mid table, θεωρώ πως είναι δύσκολο να δούμε να μπαίνουν πολλά γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
24-10-2018

Bristol – Hull
Leeds – Ipswich
Bolton – Nottingham

1
1
Under 2.5

1004.52-100