Η έδρα καθορίζει τους νικητές …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνέχεια στην δράση για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας με την 15η αγωνιστική.

Η Bohemians υποδέχεται την Cork City. Η Bohemians βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με την Cork City, η οποία απ’ ότι φαίνεται δεν μπορεί με τίποτα να… συνέλθει και έχει «κολλήσει» στην όγδοη θέση της βαθμολογίας τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Dundalk υποδέχεται την Derry City. Η Dundalk βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση, αλλά όχι μόνο αυτό προέρχεται και από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενη τα… στραβοπατήματα της Shamrock Rovers έχει μειώσει στους τέσσερις βαθμούς. Συν το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα της, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Η St. Patrick’s υποδέχεται την Waterford. Παρ’ όλο που οι δύο ομάδες έχουν μόλις μια θέση διαφορά μεταξύ τους, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν μια διαφορά πέντε πόντων από τους φιλοξενούμενους και με το γεγονός πως η St. Patrick’s αγωνίζεται εντός έδρας μπορεί να πάρει τη νίκη και στην ουσία να… χωρίσει το πρωτάθλημα σε δύο ταχύτητες.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
03-05-2019

Bohemians – Cork C.
Dundalk – Derry City
St. Patrick’s – Waterford

1
1
1

1005.04-100