Η Ευρώπη φέρνει συνδυασμό …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σε Α’ (27η αγωνιστική) και Β’ (22η αγωνιστική) κατηγορία Ιρλανδίας, όπου λόγω της Ευρώπης κάποιοι αγώνες πήγαν πιο πίσω.

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην UCD και την Waterford, καθώς μιλάμε για ντέρμπι παραμονής. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν επτά βαθμοί, καθώς η Waterford είναι όγδοη με 24, ενώ η UCD βρίσκεται τελευταία μαζί με την Harps με 17. Βέβαια, πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός πως η Waterford έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και σίγουρα δεν παίζει με το… μαχαίρι στα δόντια. Σε αντίθεση με την Waterford, η UCD παίζει κάθε παιχνίδι σαν τελικό, αφού δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί. Έτσι, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα καταβληθούν από το άγχος και οι φιλοξενούμενοι θα το εκμεταλλευτούν αυτό και θα πάρουν τη νίκη.

Στο δεύτερο παιχνίδι πάμε στην δεύτερη κατηγορία του Ιρλανδικού πρωταθλήματος και στο παιχνίδι Limerick-Cove Rabbels. Παρ’ όλο που τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις μια θέση (6-7) έχουν διαφορά εννέα πόντων. Παρ’ όλο που η Limerick προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, πιστεύω θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και με την βοήθεια του κόσμου της και θα συνεχίσει να κυνηγάει την πρώτη τετράδα που είναι οι θέσεις που ίσως την οδηγήσουν στην άνοδο.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι μιλάμε για δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η Harps βρίσκεται με ισοβαθμία στην τελευταία θέση με την UCD, ενώ η Derry City είναι τέταρτη και κυνηγάει μια θέση στην Ευρώπη. Λόγω της διαφοράς της δυναμικής των δύο ομάδων, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα η Derry City θα φύγει με τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
26-07-2019

UCD – Waterford
Limerick – Cove R.
Harps – Derry C.

2
1
2

100 4.51 -100