Η Liverpool το ντέρμπι …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συναρπαστικά παιχνίδια περιλαμβάνει το Κυριακάτικο μενού της Premier League, με τα ντέρμπι Liverpool-Everton και Arsenal-Tottenham, φυσικά να ξεχωρίζουν.

Πέρα από τα ντέρμπι υπάρχει και το παιχνίδι, ανάμεσα στην Chelsea και την Fulham. Υπάρχει τεράστια διαφορά κλάσης και στα ρόστερ των δύο ομάδων, με την Chelsea να βρίσκεται στην 4η θέση με 28 βαθμούς και την Fulham να βρίσκεται χαμηλά και συγκεκριμένα στον πάτο της βαθμολογίας με 20 βαθμούς λιγότερους και συγκεκριμένα οκτώ. Η λογική λέει, πως οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν και μάλιστα με πολλά γκολ διαφορά.

Στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Arsenal και την Tottenham, αγωνίζονται δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να επιλέξεις τον νικητή και γι’ αυτόν τον λόγο θα επιλέξουμε τα γκολ και συγκεκριμένα το Over 2.5 που δείχνει να είναι η πιο safe επιλογή.

Στο ντέρμπι του Merseyside υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η Liverpool. Πέρα από την κυριαρχία που έχουν οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην δυναμικότητα των ομάδων, κάτι που φαίνεται και στην βαθμολογία, αφού η Liverpool έχει 11 βαθμούς περισσότερους από την αντίπαλό της. Πιστεύω πως η ομάδα του Klopp θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και στο παιχνίδι θα μπουν τουλάχιστον τρία γκολ.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
02-12-2018

Chelsea – Fulham
Arsenal – Tottenham
Liverpool – Everton

Over 3.5
Over 2.5
1 & Over 2.5

100 5.29 -100