Η Middlesbrough το “πάνω χέρι” …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην Championship, όπου είναι και η 14η του πρωταθλήματος με τις ομάδες που αγωνίζονται ως γηπεδούχοι να έχουν το “πάνω χέρι” στις αναμετρήσεις τους, ενώ υπάρχουν δύο συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Middlesbrough βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Αγωνίζεται απέναντι στη νεοφώτιστη Rotherham η οποία θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία και τίποτα παραπάνω. Ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάρουν άλλη μία νίκη στον δρόμο για την επιστροφή.

Η Norwich μετά τα δύο “στραβοπατήματά” της επανήλθε στις καλές εμφανίσεις με τη νίκη μέσα στην έδρα της Nottingham. Από την άλλη η Aston Villa πήρε νίκη, μετά από αρκετές αγωνιστικές, όμως πιστεύω πως η Norwich είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Η Sheffield United συγκατοικεί με την Middlesbrough στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αγωνίζεται απέναντι στην Stoke η οποία θυμίζει την περσινή Sunderland, όπου από την Premier League έπεσε “τραίνο” στην League One. Κάτι τέτοιο είναι και η Stoke και θεωρώ πως δεν έχει καμία τύχη στην έδρα της Sheffield United.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
23-10-2018

Middlesbrough – Rotherham
Norwich – Aston Villa
Sheffield Utd – Stoke

1
1
1

1006.15-100