Η πρεμιέρα ενός “θρύλου” …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική στην Premiership της Σκωτίας, με μία πολύ σημαντική προπονητική πρεμιέρα, ενώ έχουμε και το super cup Αγγλίας (Community Shield), όπου Chelsea και Manchester City, θα κοντραριστούν για το πρώτο τρόπαιο της νέας χρονιάς.

Η αρχή της προπονητικής καριέρας του “θρύλου” της Liverpool, Στίβεν Τζέραρντ, ξεκινάει από την εκτός έδρας αναμέτρηση, απέναντι στην Aberdeen. Η Rangers θα μπει με την “αύρα” του προπονητή της, όμως δεν θα ρισκάρω και θα πάω με την παράδοση, καθώς τα τελευταία πέντε παιχνίδια Aberdeen-Rangers με γηπεδούχους την Aberdeen, έληξαν όλα 2-3 γκολ.

Αμφίρροπο παιχνίδι το Hibbernian-Motherwell, όμως θα πάω με την έδρα και με την παράλληλα με την παράδοση, καθώς αν ρίξει κάποιος μία ματιά στην παράδοση των τελευταίων ετών, θα δει πως η Motherwell, έχει να κερδίσει εντός-εκτός την Hibbernian, από το Νοέμβριο του 2013, ενώ έχει να πάρει διπλό, από τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Community Shield έχει απόψε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Chelsea και την Manchester City. Βέβαια το Community Shield, είναι γεγονός πως πάντα όποιοι συμμετέχουν, δεν το… παίρνουν και τόσο σοβαρά, όσο κάποια άλλα super cup στην Ευρώπη. Γι’ αυτό πιστεύω πως οι δύο ομάδες, δεν θα έχουν αρκετό άγχος και θα δούμε ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
05-08-2018

Aberdeen – Rangers
Hibbernian – Motherwell
Chelsea – Manchester City

2-3 Goals
1
Over 2,5

1005.60-100