Η Shamrock η Waterford και οι άλλοι …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τρεις στροφές πριν το τέλος του Ιρλανδικού πρωταθλήματος και οι μόνες ενδιαφερόμενες του “μαραθωνίου” έμειναν η Shamrock και η Waterford οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την 34η αγωνιστική η St. Patrick’ s υποδέχεται την Shamrock και τονίζουμε αυτό που είπαμε και στην εισαγωγή. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι για το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν όλη τους την χρονιά σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές που απέμειναν και θα δώσουν τα πάντα, για τη νίκη.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Cork City και την Limerick δεν υπάρχει καμία ενδιαφερόμενη ομάδα, απλά οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους, κάτι που μαρτυρά και η βαθμολογία (η Cork δεύτερη, ενώ η Limerick ένατη) με την Cork να αγωνίζεται και στην έδρα της και θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, για την όμορφη χρονιά, αν και τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Waterford αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Dundalk, η οποία αναμένεται να κάνει… τουρισμό τις τελευταίες αγωνιστικές, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παίζουν στην έδρα τους και “καίγονται” για τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
12-10-2018

St. Patrick’ s- Shamrock R.
Cork City – Limerick
Waterford – Dundalk

2
1
1

1006.66-100