Ημαρτον ρε!

Καλή η πλάκα και η αλλαγή της ατζέντας που γίνεται όσο καιρό είναι σε παύση τα πρωταθλήματα, αλλά να είμαστε και μέσα στις εξελίξεις, να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα και να καυτηριάζουμε τη φάση είτε έτσι είτυε αλλιώς, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Αυτό που θα πρεπει να ειπωθεί είναι ότι αναμφίβολα έφτασε καιρός να σοβαρευτούν οι ομάδες και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Σε τέτοιους καιρούς είναι αναγκαίο να αξιολογούν καλύτερα τα βίντεο που ανεβάζουν στα σόσηαλ μήντια από τη χλιδή στην οποία ζουν!

Καλή η εκγύμναση στο σπίτι, καλό είναι να ακολουθούνται κάποια προγράμματα ώστε οι αθλητές να μένουν σε φόρμα, αλλά εν μέσω της πανδημίας να θυμώνουν και να πατάνε πόδι στις μειώσεις των μισθών τους, να απειλούν ορισμένοι; Ελεος κάπου!

Τη στιγμή μάλιστα που δικαίως φτάσαμε σε σημείο να δυσανασχετεί μεγάλη μερίδα κόσμου και να εκνευρίζεται, επειδή κάποιες ομάδες δημοσιεύουν βίντεο μερικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι γυμνάζονται στην τεράστια αυλή της… σπιταρόνας στην οποία διαμένουν. Η ακόμη και πλάι στην πισίνα τους. Κάτσε καλά ρε! Ξέρετε για τι είδους σπίτια μιλάμε. Απ’ αυτά τα σπίτια στα οποία η ώρα είναι 13:00 στο σαλόνι και στην κουζίνα 13:05. Γιατί θες πέντε λεπτά να την …τρέξεις την απόσταση! Ημαρτον ρε!

Και την ίδια ώρα η πλειονότητα του κόσμου -που ματώνει κάθε Κυριακή για να έχουν συμβόλαια Κροίσων οι μπαλαδόφατσες- ζει σε γκαρσονιέρες και δυάρια. Και με το ζόρι γιατί το Air B-n-B μας ξέσκισε τα νοίκια.

Ασε που υπάρχει και η άλλη κατηγορία αθλητών (εκτός ποδοσφαίρου), οι πιο αδικημένοι, όμως. Αδικημένοι από την Κοινωνία και την Πολιτεία. Αθλητές οι οποίοι έκαναν εκατομμύρια φιλάθλων στον κόσμο να μάθουν ποια είναι η χώρα που τους γέννησε, αθλητές οι οποίοι μέχρι να διακριθούν θυσιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό. Και θυσιάστηκαν με βαρβάτα οικονομικά έξοδα οι γονείς τους και αξιοποιώντας οι ίδιοι τον ελεύθερο τους χρόνο, όχι για να βγουν για καφέ ή διασκέδαση, αλλά για να βελτιωθούν και να κυνηγήσουν το όνειρό τους, πέραν των ωρών που χρειάζονται για προπόνηση. Και παρόλο που απολαμβάνουν σήμερα το νέκταρ της επιτυχίας τους, παραμένουν ταπεινοί!

Ασε τους ερασιτέχνες. Που παλεύουν χωρις συμβόλαια και για την πλάκα τους ενα χρονο, για να πάνε τώρα στην οποια Ενωση να διεκδικήσουν το κύπελλο εραστεχνών -και το δικαίωμα να παίξουν Κύπελλο Ελλάδας του χρόνου- μέσω διαδικασίας κορωνα-γραμματα. Και να ζητάνε μαύρα συμβόλαια που δνε τους εξασφάλισαν φέτος ούτε το 800άρι της πολιτειακής στήριξης.

Γι αυτό σας λέω, άστε το να πάει το κέρατο. Μην ανεβάζετε προκλητικά βίντεο. Μας βλέπουνε!

email > info@tipsmaker.net