Και δυάδα και μονό! 

Ballander

Καλή η Κόβεντρι αλλά δεν είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, έχει ταβάνι και απουσιάζει από το ρόστερ της ο παίκτης οποίος θα κάνει το εύκολο γκολ. Αντιμετωπίζει απόψε μια Μίντλεσμπρο η οποία ως καινούργια ομάδα είχε το χρόνο να δουλεύει υπέρ της τον Αύγουστο, ενώ στο φινάλε των μεταγραφών έκλεισε τις όποιες τρύπες ειχαν φανεί με δυο τρία νέα πρόσωπα. Καλή επιλογή το Χ2 στο 1,65.

Μολονότι έχει αρκετά καλό ρόστερ η Σρούσμπερι έχει κάνει μετριότατο ξεκίνημα στην σεζόν και αυτή η διακοπή που είχε (δεν αγωνίστηκε για μία βδομάδα) μόνο υπέρ της μπορεί να έχει λειτουργήσει. Το ίδιο άσχημα ή και χειρότερα έχει ξεκινήσει τη χρονιά και η Κρου. Μόνο που δεν έχει τόσο αξιόλογο ρόστερ όσο η γηπεδούχος. Ο άσος DNB στο 1,65.

Κι αν κλείνει με τα παραπάνω η δυάδα, μόνο του θα παιχτεί το ματς της Γουίγκαν με την Ντόνκαστερ. Η γηπεδούχος έχει πάρει μόνο ισχνές νίκες και πλέον, έχει ρολάρει και θα ψάξει μια πειστική νίκη για το κοινό της. Καλύτερο αντίπαλο από την Ντόνκαστερ που έχει άμυνα της πλάκας και έχασε και τον ένα από τους βασικούς σέντερ μπακ της. Στο 2,05 το Over 2,5!

 
email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
11-09-2021

Coventry – Middlesbrough
Shrewsbury – Crew

X2
1 DNB

70 2.73 -70
11-09-2021

Wigan – Doncaster

Over 2,5

80 2.05 +84