Κάνε την επιλογή σου …

Άνοιξε κι εσύ, άμεσα, έναν λογαριασμό στον απόλυτο στοιχηματικό σύμμαχο, τη νεα συνδρομητική έκδοση του Tipsmaker. Μη διστάσεις λεπτό. Πραγματοποίησε τις συναλλαγές σου με ασφάλεια και πάρε μόνιμη θέση στην κορυφαία πλατφόρμα προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. 

Πλαισιωμένοι από εξαίρετους επαγγελματίες, πρωταγωνιστές στον χώρο για 25 και πλέον χρόνια, σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που δεν θα συναντήσετε αλλού. Χωρίς περιττές αναλύσεις και φιοριτούρες, το ειδικευμένο μας πάνελ από άτομα με πολυετή πείρα στον χώρο του ποδοσφαίρου σας προτείνουν τα κορυφαία κατ’ αυτούς ματς της ημέρας. Εχέγγυο η εκτεταμένη γνώση τους στον τομέα των στοιχημάτων. 

Εκει θα συναντήσετε τους κορυφαίους αναλυτές μας, οι οποίοι είναι πλέον καλά γνωστοί. Ο Hacker με τις εξαιρετικά ακριβείς προβλέψεις από όλη την Ευρώπη. Ο Ballander, με επιλογές βγαλμένες από την ποδοσφαιρική παράδοση στο Νησί, ο Asian Bet, που εξετάζει τις γραμμές στοιχημάτων και πολλά ακόμα, όχι μόνο για τα κορυφαία παιχνίδια, από διάσημες ή άσημες λίγκες, ο Global με κατηγορίες απο ολον τον κόσμο και τέλος ο Play Maker κάνει παιχνίδι με καλύψεις σε ολα τα σπορ. Επιπλέον έχετε δωρεάν πρόσβαση στην “Καλύτερη Επιλογή της Ημέρας“, το Best of the Day όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις επιλογές στις οποίες συντείνουν κάθε φορά οι προβλέψεις των tipster μας. 

Για σειρά ετών οι πίνακες με τα διαγράμματα και τις στατιστικές αναλύσεις μας, βεβαιώνουν για την ακρίβεια και την αξιοπιστία των δεδομένων, υπογραμμίζοντας απλά την αξία της επένδυσής σας. Για να γνωρίζετε πού καταβάλλετε τις προσπάθειές σας και πού ακριβώς βρίσκεται κάθε στιγμή η σχέση ρίσκου/κέρδους σας.

Εσείς απλά επιλέξετε τον τύπο συνδρομής που σας ταιριάζει, κάθε μία με μια μοναδική έκπτωση. Θα σας καθοδηγήσουν τα εργαλεία Paypal / Debit or Credit Card και με λίγα απλά βήματα θα ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας και θα μπείτε στο μαγικό χώρο του Tipsmaker. 

Τα εργαλεία του Tipsmaker, στη σχετική ενότητα του μενού, είναι πάντα στη διάθεσή σας, παρέχοντάς σας ό,τι χρειάζεται για τις καθημερινές σας παρατηρήσεις. Το Bet Advice” ο χρυσός οδηγός του στοιχήματος σας δινει τις συντεταγμένες για να μπορέσετε να προσεγγίσετε τα ματς, “Livescore” για άμεσα αποτελέσματα αγώνων, οι Αποδόσεις σε Πτώση για συνεχή παρακολούθηση της αγοράς.

Αυτά εν συντομία για να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.

Κάνε την επιλογή σου … αύξησε τα κέρδη σου !

email > info@tipsmaker.net