Κάθε μέρα μπάλα στην Αγγλία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Δεύτερη μέρα συνεχόμενη μεσοβδόμαδα, για την 41η αγωνιστική της Championship, όπου υπάρχουν και πάλι αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η Brentford υποδέχεται την Ipswich. Αδιαμφισβήτητα και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά, αφού οι γηπεδούχοι δεν θα καταφέρουν ούτε να ανέβουν κατηγορία, αλλά ούτε και προλαβαίνουν να υποβιβαστούν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και 13 βαθμούς από την 21η Reading και όλοι έχουν καταλάβει πως δεν υπάρχει… επιστροφή. Έτσι, θα πάμε με την πιο δυνατή ομάδα που είναι η Brentford που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Norwich υποδέχεται την Reading. Η Norwich σιγά-σιγά ετοιμάζεται για την άνοδό της στην Premier League, αφού βρίσκεται στο +8 από την τρίτη θέση, ενώ η Reading δίνει τον δικό της… αγώνα για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Norwich είναι πολύ καλύτερη ομάδα και μαζί με το γεγονός πως θέλει να… τελειώνει γρήγορα την δουλειά, θα μπει για να κερδίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η Birmingham υποδέχεται την Sheffield United. Η Sheffield η οποία επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Preston, θέλει να πετύχει ακόμη μια νίκη, για να παραμείνει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Birmingham έχει στόχο την παραμονή, όμως για την ώρα δεν… καίγεται σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που για αυτούς κάθε παιχνίδι είναι πραγματικά σαν τελικός.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
10-04-2019

Brentford – Ipswich
Norwich – Reading
Birmingham – Sheffield U.

1
1
2

100 4.57 -100