Κέρδη χωρίς Premier League …( TAMEIO – 4,20 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Χωρίς Premier League αυτό το Σάββατο, καθώς υπάρχουν οι αγώνες για το κύπελλο Αγγλίας, όμως υπάρχουν αγώνες για τις μικρότερες κατηγορίες, αλλά και από το πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Novibet : Αζάρ και Ζιρού σκοράρουν σε ενισχυμένη απόδοση !

Η Norwich είναι καλύτερη ομάδα από την Sheffield United, σίγουρα και το πιθανότερο είναι να καταφέρει να πάρει τη νίκη, μετά και τη νίκη που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι της, κόντρα στην Birmingham, με την Sheffield να ηττάται την προηγούμενη αγωνιστική από την Swansea.

Το παιχνίδι της Rottherham με την Leeds έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι, καθώς είναι πρωτοπόροι, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 21η θέση και είναι ομάδα που θα διεκδικήσει, μέχρι το τέλος την παραμονή στην κατηγορία.

Η Nottingham μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες, έχει την ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην αδύναμη Wigan, η οποία βρίσκεται στην 20η θέση, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι 12οι και σίγουρα σε καλύτερη μοίρα και φυσικά έχει το αβαντάζ της έδρας.

Αν και δεν θεωρείται μεγάλη έκπληξη, πιστεύω πως η Blackburn, μπορεί να κερδίσει την Hull από ημίχρονο, καθώς είναι μια ομάδα, η οποία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και δείχνει ανεβασμένη, γι’ αυτό θεωρώ πως θα πάρει τη νίκη από ημίχρονο.

Novibet : ενισχυμένες αποδόσεις στο ντέρμπι Τσέλσι-Τότεναμ !

Μεγάλο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Aberdeen και την Kilmarnock, καθώς οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μόλις ενός πόντου, όμως πιστεύω πως η Aberdeen με το πλεονέκτημα της έδρας, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, μια πολύ σημαντική νίκη, ενόψει την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι της Celtic με την Hamilton δεν χωράει ιδιαίτερη συζήτηση, καθώς η Celtic είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη εύκολα και λογικά από το ημίχρονο.

Μεγάλο ντέρμπι και το παιχνίδι ανάμεσα στην Hearts και την St. Johnstone, όπου οι γηπεδούχοι, έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, όμως οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη και με την βοήθεια του κόσμου της, πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

Η Dundee, μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Hearts, είναι έτοιμη για ακόμη μια έκπληξη, κόντρα στην Motherwell και μαζί με τον κόσμο της, θαρρώ πως θα τα καταφέρει και θα πάρει τη νίκη, σε μια προσπάθεια που θέλει να κάνει, ώστε να πάρει όσο ψηλότερη θέση μπορεί, ενόψει των play-out.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
26-01-2019

Norwich – Sheffield Untd.
Rottherham – Leeds
Nottingham – Wigan

1
2
1

1008.30-100
26-01-2019

Blackburn – Hull

1/1

1004.20+320
26-01-2019

Aberdeen – Kilmarnock
Celtic – Hamilton
Hearts – St. Johnstone

1
1/1
1

1005.70-100
26-01-2019

Dundee – Motherwell

1 & Over 2.5

1006.00-100