Κερδίζει οριακα…( ΤΑΜΕΙΟ – 6.84 )

Hacker

Ταμείο έγραψε η στήλη και στα χτεσινά του EuL με 5/6 σημεία και αποδοση (4.87)… ανοδική πορεια καταγράφουν οι δείκτες του Tipsmaker σε κοινή θέα πίνακες, διαγράμματα και στατιστικές ( Profit & Yeld ) τεκμηριώνουν του λόγου το αληθές.

Παμε στα φρέσκα :

# Μπλέκει σε σενάρια υποβιβασμού η Μπασακσεχιρ μετράει 1 νίκη στα 11 τελευταία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή πρωταθλήτρια… το πάνω χέρι ή Μπεσικτας χτύπησε κορυφή επιτακτική ανάγκη το τριποντο ακολουθεί το ντέρμπι με την Φενερμπαχτσε.

# Ευνοείται από το μομεντουμ η Λιμπερετς (8/9 under) κερδίζει και σήμερα με διαφορά τερμάτων … στο +7 απο την ζώνη η Τεπλιτσε δύσκολα να απειλησει στην παρούσα φάση.

# Ζευγάρι για γερά στομάχια το Αουγκσμπουργκ – Γκλαντμπαχ όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά… χωρίς νίκη στα 6 τελευταία οι ομάδες θα βγουν στο ανοικτό γήπεδο και ότι ήθελε προκύψει. Ξερο και καλοπληρωμένο αμφίσκορο.

# Το κίνητρο βαραίνει την Σαρλερουα -τσίμπησε το τριποντο στον πρώτο γύρο- στόχος να τερματίσει στην πρώτη 8αδα του πινακα … πρώτο βιολί στην κατηγορία η Κλαμπ τους κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα τρεχει 10 σερί νίκες σκοράρει ασύστολα.

# Μικρομεσαίο σύνολο η Ρεμς έχει πατήσει τους 34β. κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας … μια ταχύτητα επάνω σε ποιότητα και εμπειρία ή Λυών έχει μπει σφηνα στην πρώτη 3αδα του πινακα κυνηγάει κύπελλο και πρωτάθλημα, κερδίζει οριακα.

# 6ποντο το ματς για την ΣΠΑΛ έσπασε σερί 9 αγωνιστικών χωρίς νίκη ανέβηκε ψυχολογικα κυνηγάει είσοδο στα πλει οφ… κοντά στον υποβιβασμό η Εντελα μάταια ψάχνει σανίδα σωτηριας.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
12-03-2021

Slovan L. – Teplice
Reims – Lyon
SPAL – Entella

1
2
1

1004.15-100
12-03-2021

Basaksehir – Besiktas
Augsburg – Glandbach
Charleroi – Club Bugge

2
goal / goal
TG 2-3

1006.84+584