Κόντρα στις έδρες

Asian bet

Προβληματική κατάσταση για την Οντ να έχει μείνει σε καραντίνα και να μην παίζει όσο οι άλλες ομάδες της κατηγορίας έκαναν τα πρώτα τους επίσημα ματς. Σήμερα αντιμετωπίζει μία Στάμπαεκ που μάλλον αποδυναμωμένη βγήκε από τις μεταγραφές. Αναμένεται αναγνωριστικό παιχνίδι εκατέρωθεν, όμως σε κάθε περίπτωση αν το ματς φύγει από το “Χ” μόνο προς τα δεξιά μπορεί να πάει. Στο 1,57 to X2.

Αν υπάρχει ένα αγόρι στην δεύτερη κατηγορία Νορβηγίας για την άνοδο, αυτή ασφαλώς δεν είναι άλλη από την Ααλεσουντ. Ομάδα Α κατηγορίας, με κόσμο, καλό ρόστερ που όμως έχει γίνει ασανσέρ τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε με νίκη 2-1 εντός στο ματς που κουβαλούσε το μεγαλύτερο άγχος, αυτό της πρεμιέρας. Απόψε με αντίπαλο μία πάγια γλυκανάλατη Ράουφος μπορεί δίχως άγχος να μην χάσει ή και να πετύχει την νίκη που θα δείξει τις δυνατότητες της. Στο 1,50 το X2.

Η Αταλάντα και Γιουβέντους κοντράρονται για το κύπελλο Ιταλίας σε μόνο παιχνίδι απόψε. Το μομέντουμ ασφαλώς και ευνοεί την ομάδα του Γκασπερόνι. Όμως, η Γιουβέντους μολονότι παλεύει πρώτιστα για να εξασφαλίσει την συνέχιση της στο Champions League και τη νέα σεζόν, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι αποτελείται από παίκτες με ισχυρό εγώ τεράστιο ταλέντο και πάντα μία κούπα όλα αυτά τα αναδεικνύει έτει περαιτέρω. Όσο κι αν έχει στο μυαλό της το πρωτάθλημα δε νοείται να παίζετε αουτσάιντερ του 3,10 η βέκια σινιόρα. Στο 2,05 να πάρει το κύπελλο.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
19-05-2021

Stabaek – Odd
Raufoss – Aalesund
Atalanta – Juventus

2X
2X
Juve Cup Winner

100 4.83 -100