Κρίνεται η άνοδος…( ΤΑΜΕΙΟ – 4.10 )

Hacker

Απόλυτο χτυπησαμε στα χτεσινά μοντελα με 6/6 σημεία και συνολική απόδοση (18.60) … μεινεται συντονισμένοι στο κορυφαίο σαιτ προγνωστικών ποδοσφαίρου ελεύθερης πρόσβασης ever Global.

# Έπιασε το στόχο της παραμονής η Ριντ πάει διακοπές… με νίκη η Αυστρία αποκτάει πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ Ευρώπης.

# 13 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε εσχατως η Σανκτ Πολτεν δεν έχει καταφέρει να σκοραρει στα 4/6 πιο πρόσφατα εντός… πρώτο ρόλο στην συνάντηση η Χαρτεμπεργκ έχει ακριβώς το ίδιο κίνητρο με την Αυστρία.

# Στα όρια της παραμονής η Σιον σε πρώτη φάση θέλει νίκη για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό… δεν έχει λόγους να χτυπήσει το ματς η Βασιλεία κυνηγάει την σκιά της.

# Τα πάντα έχουν κριθει στο Λωζανη – Γιουνγκ Μποις χωρίς βαθμολογικό κίνητρο το ματς… πανηγυρικά θα κλείσουν την σεζόν οι ομάδες αναλογικά μοιρασμενο το σετ τα γκολ πληρώνουν ικανοποιητικα.

# Νοκ αουτ το ματς κρίνεται η άνοδος στην Λιγκ 1. Πρωτοκλασάτο φαβορί η Τουλούζ τρέχει 14 ματς αήτητη εντός διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία παίζει με την παράδοση υπέρ της… δεν μπορεί μακριά από την βάση της η Γκρενόμπλ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικης της.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
21-05-2021

Ried – Austria W.
Admira W. – Altach
Toulouse – Grenoble

2
2
1

100 5.45 -100
21-05-2021

Sion – Basel
Lausanne – Young Boys

1
2

100 4.10 +310