Λίγα γκολ και ντέρμπι Λονδίνου …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

  Άρσεναλ – Έβερτον με πριμ 5%* και 190+ ειδικά στοιχήματα!

Λίγα παιχνίδια απόψε σε Αγγλία και Σκωτία, συγκεκριμένα τέσσερα, όμως ξεχωρίσαμε τρία σημεία και για την σημερινή ημέρα στα παιχνίδια Kilmarnock-Celtic, West Ham-Chelsea και Arsenal-Everton.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Kilmarnock με την Celtic. Ένα παιχνίδι που παραδοσιακά δεν μπαίνουν πολλά γκολ, τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Kilmarnock. Συγκεκριμένα, στα τελευταία έξι παιχνίδια των δύο ομάδων, μόλις το ένα έληξε over 2.5 κάτι που δείχνει πως η Celtic δυσκολεύεται και γι’ αυτό τον λόγο θα προτιμήσουμε το under 2.5.

Συνεχίζουμε με το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στην West Ham και την Chelsea στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Είναι γεγονός πως ο Σάρι τη φετινή χρονιά, έχει συμμαζέψει τους “μπλε” σαν ομάδα, βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα, για τον φετινό τίτλο. Επίσης, γεγονός είναι πως η West Ham τη φετινή σεζόν είναι απελπιστικά κακή και νομίζω πως δεν έχει καμία τύχη για το παιχνίδι. Βέβαια, ένα τοπικό ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει.

Ωραίο παιχνίδι το απόγευμα ανάμεσα στην Arsenal και την Everton. Δύο ομάδες που παραδοσιακά βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, όμως η Everton φέτος δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά τη σεζόν, ενώ από την άλλη η Arsenal προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, με τά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου της. Δίνω προβάδισμα στην Arsenal, λόγω έδρας.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
23-09-2018

Kilmarnock – Celtic
West Ham – Chelsea
Arsenal – Everton

Under 2.5
2
1

1004.43-100