Μάχη για την πρωτιά…( ΤΑΜΕΙΟ – 4,38 )

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Έδειξε την ποιότητα της η Ρωσία  στα δύο προηγούμενα ματς, αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη όπου έχει επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης (αν και δεν φάνηκε στα δύο προηγούμενα ματς σκοράροντας μόλις δύο γκολ). Περιμένουμε να ανοίξει το παιχνίδι και να βγει το καλοπληρωμένο over 2.5 όπου το βρίσκουμε κοντά στις 2.5 μονάδες.

Για δύο αποτελέσματα παίζουν σήμερα οι “Ρόχα” όσον αφορά την πρόκριση,ενώ πρέπει να κυνηγήσουν τα γκολ αν θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση. Αποκλείστηκε το Μαρόκο,έχοντας δύο ήττες με 0-1. Άξιο αναφοράς ότι αν και το Μαρόκο δεν έχει σκοράρει, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κάνει 28 τελικές στα δύο παιχνίδια.

Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος έχουν αποκλειστεί έχοντας αμφότερες από δύο ήττες.Ποιοτικότερη ομάδα η Αίγυπτος ικανή να βάλει το λιγότερο δύο γκολ.

Μαζική άμυνα αναμένεται να παίξει το Ιράν στο σημερινό παιχνίδι με την Πορτογαλία, θέλοντας να κριθεί το ματς στο γκολ. κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχει η Πορτογαλία, σφικτή άμυνα έχει το Ιράν, η ισοπαλία στο ημίχρονο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

email > dealer@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
25-06-2018

Uruguay – Russia
Spain – Morocco

O 2.5
O 2.5

1004.38+338
25-06-2018

Saudi Arabia – Egypt
Iran – Portugal

Egypt O 1.5
Χ 1st Half

1004.00-100