Με τα φαβορί στην Ιρλανδία …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας τη φετινή σεζόν μπαίνοντας στην τελική ευθεία με τρία παιχνίδια, όπου τα κίνητρα μεγαλώνουν και αρκετές ομάδες “καίγονται” να κατακτήσουν τη νίκη, που θα τους δώσει τεράστιες βαθμολογικές “ανάσες”.

Η Cork δείχνει με κάποιο τρόπο να «ξεφουσκώνει», όμως άμα θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, απέναντι στην εξαιρετικά ανεβασμένη Bohemians, που όμως, πολύ δύσκολα θα υποβιβαστεί πλέον, καθώς θα πρέπει να γίνουν τα αδύνατα-δυνατά. Αυτό σημαίνει πως οι γηπεδούχοι, έχουν έλλειψη κινήτρου, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι… καίγονται.

Η Waterford με την Bray είναι ένα παιχνίδι που δεν χωράει κριτική. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε να βγούνε Ευρώπη, μέσω της τρίτης θέσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρέχουν να προλάβουν την Limerick στην ένατη θέση για να παίξουν play-out, κάτι που την δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει εξαιρετικά αδύνατο.

Η Limerick φαίνεται πως αποδέχεται την μοίρα της, πως θα παίξει στα play-out, με σκοπό να σώσει την κατηγορία, καθώς είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την όγδοη sligo, αφού έχει προβάδισμα έντεκα πόντων. Η Shamrock από την άλλη πλευρά, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς προσπαθεί να κρατήσει την τρίτη θέση  που οδηγεί στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
14-09-2018

Bohemians – Cork City
Waterford – Bray
Shamrock Rovers – Limerick

2
1/1
1/1

1005.04-100