Με βάση το ένστικτο ! ( ΤΑΜΕΙΟ – 4,00 )

Hacker

Μετα απο δυο μήνες «κλεισούρας» αδράνειας και αποσυντονισμού λόγω Covid-19 που εχει χτυπήσει ολο τον πλανήτη επιστρέφουμε στην νεα κανονικότητα. Σύμφωνοι η υγεία πάνω απο ολα παίρνουμε μέτρα κρατάμε αποστάσεις αλλα οχι σε βαθμό τρέλας και διάλυσης του κοινωνικού ιστού. Πλύση εγκεφάλου σε ημερήσια διάταξη απο τα ΜΜΕ μιλάμε για τον απόλυτη καθήλωση …έλεος ήμαρτον φτάνει πια μας κουράσατε επιτέλους !!!

Συσκέψεις επι συσκέψεων το τι θα πράξει η δική μας Σούπερ Λίγκ και ποτε θα ανοίξουν οι αρμόδιοι το μαγαζί …ωστόσο για το θέμα εχουμε αναφερθεί αναλυτικά ουκ ολίγες φορές απο την κεντρική στήλη του Leader.

Σέντρα εχουμε αυτο το Σ/Κ  σε Μπουντεσλίγκα και Τσβάιτε Λίγκα αρχές Ιουνίου παίρνουν σειρά Αυστρία, Πορτογαλία με Αγγλία και Ιταλία να ακολουθούν ενω προς το τέλος του μήνα μπαίνει και η Ισπανία στο τερέν. Ολα αυτά βέβαια χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Αυστηρώς στοιχηματικά δεν μπαίνω σε διαδικασία ανάλυσης-εκτίμησης λόγω παρατεταμένης αποχής ομάδων και ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη περίοδο, θα πάω με βαση το ποδοσφαιρικό μου ένστικτο.

Πάμε σε ξερά σημεία στους πίνακες :

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
15-05-2020

Fortuna D. – Paderborn
Dortmund – Schalke 04
Eintracht Fr. – Gladbach

1
over 2,5
goal / goal

1006.27-100
15-05-2020

Augsburg – Wolfsburg
Hoffenheim – Hertha Berlin

TG 2-3
TG 2-3

1004.00+300