Μόνο Premier League …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ημέρα Premier League σήμερα με παιχνίδια… φωτιά.

Η Chelsea υποδέχεται την Watford. Αν και η Watford δεν είναι τελείως αδιάφορη, ξέρει πως δύσκολα θα προλάβει την έβδομη θέση, οπότε πιστεύω πως θα παίξει ανοιχτά και χωρίς άγχος, παρ’ όλα αυτά παίζει κόντρα σε μια ομάδα η οποία είναι καλύτερη, αγωνίζεται στην έδρα της και πιστεύω πως θα μπουν αρκετά γκολ.

Η Huddersfield υποδέχεται την Manchester United. Πιστεύω πως δεν χωράει ειδική ανάλυση το παιχνίδι. Η Huddersfield έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα ως τελευταία, ενώ η Manchester United θα «παλέψει» μέχρι τέλους την είσοδό της στην τετράδα και στο Champions League. Ακόμα και εκτός έδρας που αγωνίζεται η Manchester United δεν πιστεύω πως θα έχει προβλήματα και θα πάρει εύκολα τη νίκη και με διαφορά τερμάτων.

Η Arsenal υποδέχεται την Brighton. Μεγάλο παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, αφού η Arsenal θέλει τη νίκη, για να είναι κοντά ή μέσα στην τετράδα, ενώ η Brighton για να σωθεί και μαθηματικά. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως η Arsenal όντας καλύτερη ομάδα και με το αβαντάζ της έδρας θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
05-05-2019

Chelsea – Watford
Huddersfield – Man. United
Arsenal – Brighton

1 & Over 2.5
2 & Over 2.5
1

1004.83-100