Να τους πάμε κόντρα

Master

Μας πήγανε καλά μεσοβδόμαδα οι φίλοι μας από τη Νικαράγουα. Κυρία η Ντιριάνχεν, πάτησε ένα γκολάκι στο εξηνταφεύγα, έμεινε και με δέκα μετά η άλλη, σβηστά βγήκε το combάκι. Η δε Γουόλτερ (ή Βάλτερ) Φερέτι, έριξε από νωρίς δυο τεμάχια στη δύσμοιρη τη Χαλάπα και μας επέτερεψε να πάμε για ύπνο πριν το ημιχρόνιο. Σήμερα στρέφουμε την προσοχή εις τους Λευκορώσους, που μας κάνουν ζημιές αλλά πού θα πάνε, θα τους τσακώσουμε κι αυτούς.

Μία πάει, μία δεν πάει η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε και χάλασε πάλι τις εντυπώσεις, καθώς κόλλησε στα κουλούρια με την Τορπέντο Ζοντίνο, ενώ κάτι μέρες νωρίτερα είχε κεράσει τρίμπαλο την FC Μινσκ εχτός έδρας. Αλλοπρόσαλλη ομάδα εντελώς αλλά καλείται να σοβαρευτεί, έκτη αγωνιστική φτάσαμε.

Αντίπαλος, εκτός έδρας, η Γκοροντέγια. Οι γηπεδούχοι κάτι πάθανε κι αρχίσανε τον πρωταθλητισμό τελευταία, τρεις νίκες σερί έχουνε, από εκεί που είχαν ξεκινήσει με δύο ήττες. Μέχρι τώρα δε, ούτε ένα αμφίτερμα, όλο κάτι ένα-μηδέ φέρνουνε. Έχει ενδιαφέρον μάλιστα ότι η ΜΠΑΤΕ δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί μέσα σε ματσάκι πρωταθλήματος. Μόνο μία νίκη στο Κύπελλο είχε, το 2011, με… 7-0. Τότε βέβαια η Γκοροντέγια έπαιζε στα αλώνια.

Αναξιόπιστη μέχρι τώρα η αρμάδα που έβγανε κάποτε τον Αλεξάντερ Χλεμπ αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και το διπλό εκεί μέσα. Δε θα πάρει δα και πρωτάθλημα η Γκοροντέγια. Ρίσκο με δύο γκολάκια για τους φιλοξενούμενους, ασχέτως αποτελέσματος. Έτσι, να τους πάμε κόντρα…

Ωραίο ματσάκι προσδοκώ στο Μπρεστ, όπου η Ντινάμο φιλοξενάει την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Αμφότερες έχουνε ξεκινήσει άσχημα, κάτω από τη δέκατη θέση τις συναντάμε. Θα υπάρξει ασφαλώς κίνητρο μεγάλο, δε μπορούνε να συνεχίζουνε τέτοια χάλια. Υψηλό το κίνητρον, παίζουνε και μεσοβδόμαδα για το Κυπελλάκι οι δυο τους. Δύσκολα θα περάσουνε οι σαχταραίοι μετά το δίμπαλο που αρπάξανε στο πρώτο ματς, οπότε τους περιμένω να τα δώσουνε όλα για καλή εμφάνιση σήμερα. Θα επιλέξουμε το αμφισκοράκι…

Κουβανέζος

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
25-04-2020

Gorodeya – BATE Borisov
Dynamo Brest – S. Soligorsk

BATE O1,5
G/G

100 4.00 -100