Νάσιοναλ Λίγκ …

Ballander

Από σήμερα στη μεγάλη στοιχηματική μας παρέα προστέθηκε ο Φιντέλ. Μεγάλη μορφή και με χρόνια στοιχηματικά ένσημα κολλημένα. Ο Κουβανέζος αν θέλετε, πολλοί άλλωστε τον ξέρατε πριν αποτελέσει μεταγραφή αερoδρoμίου για το tipsmaker.net

** Η Μπάροου παρά έκανε γκέλες για ομάδα κορυφής και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Ρέξαμ. Η οποία αποτελεί μια κλασική ομάδα Κόνφερενς, ανταγωνιστικότατη ιστορικά, αλλά πάγια απρόβλεπτη και προβληματική μακριά από την Ουαλία. Ο άσος σε αποδόσεις γύρω από το 1,60 δεν είναι και ευκαιρία, αλλά σίγουρα αποδεκτός.

** Η άλλοτε πανίσχυρη Νοτς Κάουντι εύκολα έφτασε στην απαξία, αλλά παλεύει με νύχια και δόντια να επανέλθει στην Φούτμπωλ Λιγκ. Τίποτα δεν της χαρίζεται. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει μαθηματικά ελπίδες για άμεση άνοδο και υποδέχεται σήμερα μια Ιστλιγκ που μόνη της νίκη τελευταία ήταν αυτή με την Τσόρλι που χάνει και στα… πεντόβολα. Ο άσος στο 1,75 παραπάνω από αξιόλογος.

** Δύο ματς χωρίς ήττα στη σειρά έβαλε η Φάιλντ (4 ποντάκια στο σακούλι) που αν θέλει να έχει σοβαρές ελπίδες σωτηρίας η νίκη με την Ολντερσοτ είναι μονόδρομος. Από τις χειρότερες εκτός έδρας της κατηγορίας η αποψινή της αντίπαλος, αν όχι αυτήν, τότε ποια; Θα είναι εύκολο; Ισως. Αλλά μια “ασφάλεια” στο DNB αντέχεται.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
14-03-2020

Barrow – Wrexham
Notts County – Eastleigh
Fylde – Aldershot 1 DNB

1
1
1 DNB

1004.20+320