Συνδρομητικό …

Ανοίξτε τώρα λογαριασμό στην νέα συνδρομητική version του Tipsmaker χωρίς δεύτερη σκεψη κάντε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια κλείστε θέση διαρκείας στο κορυφαίο σαιτ προγνωστικών ποδοσφαίρου. Η στοιχηματική σεζόν είναι σε φουλ δράση και έχει διάρκεια 12 μήνες.

Δίπλα στον παίκτη από το 2007 με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, σας παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου. Το panel πλαισιώνουν άτομα συγκροτημένα με μακρόχρονη ποδοσφαιρική ικανότητα αλλά και στοιχηματική εμπειρία. Πάντα στη διάθεσή σας επί σειρά ετών οι πίνακες με τα διαγράμματα και τα επτεύγματά τους βεβαιώνουν με την επάρκεια των στοιχείων και την αξιοπιστία της στατιστικής, την αξία της επιλογής επένδυσης. αυτά για να ξέρεις που πατας και που βρίσκεσαι !!!

Στην κατηγορία ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ  επιλέγεις τον τύπο συνδρομής που θέλεις, κάθε μία με ξεχωριστή έκπτωση. Από 10% plus για τρίμηνη,15% για εξάμηνη, 20% ή ετήσια αντίστοιχα! Θα σε κατευθύνει ιδανικά το εργαλείο του Paypal και με μόνο μερικά κλικ θα έχεις ενεργή τη συνδρομή σου. Εναλλακτικά, πατάς στο “Εγγραφείτε” και θα σε οδηγήσει το εργαλείο εγγραφής με ακρίβεια! Εχεις τη συνδρoμή έτοιμη; Πατάς συνδεθείτε, μπαίνεις με τους μοναδικούς κωδικούς σου και έχεις όλη τη μαγεία του Tipsmaker στην οθόνη σου!

Στην κατηγορία TIPSTERS θα συναντήσεις τους κορυφαίους αναλυτές μας, τους ξέρεις άλλωστε. Ο Hacker με τις πιο στοχευμένες προτάσεις από όλη την Ευρώπη. Ο Bomber με εκπλήξεις που λίγοι τολμάνε να “περάσουνε” σε δελτίο! Ο Ballander με κυρίως ακτινογραφημένες επιλογές από το Νησί και ο Asian Bet που ψάχνει lines και όχι μόνο για κορυφαία στοιχήματα.

Ελεύθερης πρόσβασης το κάδρο του Best of the Day μια ευγενική προσφορά του Tipsmaker θα βρεις τα παρολάκια που κάνουν παιχνίδι οι tipster μας. Στο κυριως μενου τα ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ κάθε φορά από τις κορυφαίες επιλογές, τις πιο κορυφαίες. Τα μονά “χρυσάφι” του Tipsmaker το ματς της ημέρας από κάθε συνεργάτη στο Daily Match, στην στήλη του Banker για τα μακροχρόνια στοιχηματα, τα Under/Over με το μικροσκόπιο στα γκολ και τα αμφίσκορα G/G ή τα ματς που δεν έχουν γκολ N/G.

Πάντα στη διάθεσή σου τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ του Tipsmaker στην σχετική κατηγορία του μενού, με ό,τι χρειάζεται ο παίκτης κάθε μέρα. “Odds Checker” για άμεσες συγκρίσεις, τις “Αποδόσεις σε πτώση” για να ξέρεις κάθε στιγμή πως κινείται η αγορά και φυσικά Livescore για να μην αλάζεις σελίδα παρακολουθώντας το παιχνίδι σου.

Τέλος το ψαγμένο Editorial, γραμμένο από κορυφαία ονόματα της αθλητικής -και όχι μόνο- αρθρογραφίας, παραμένει ανοικτό στο κοινό που έχει στηρίξει το Tipsmaker επί σειρά ετων. Και το διατηρεί μεταξύ των κορυφαίων αμιγώς στοιχηματικών πόρταλ στη χώρα.

Κανε την επιλογή σου … αύξησε τα κέρδη σου !

email > info@tipsmaker.net