Όλοι σκοράρουν…

Master

Καλημέρα. Επιστροφή σήμερα στα εθνικά πρωταθλήματα:

Από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι στην Γαλλία το Λυόν – Σεντ Ετιέν συχνά καταλήγει και σε επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ εξίσου εύκολα, μάλιστα σήμερα οι Πράσινοι θα στερηθούν και τον βασικό τους στόπερ. Δεν θα ρισκάρουμε σημείο αλλά το πιο πιθανό να σημειωθεί γκολ και από τις δυο πλευρές.

Η Ορλεάν έκανε 6 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και στην συνέχεια έφαγε 6 γκολ σε 2 ματς από ομάδες ισοδύναμες της σημερινής της αντιπάλου, Μπρεστ. Από την άλλη η Μπρεστ έχει 10 παιχνίδια αήττητη, με τα 8 τελευταία να είναι γκολ/γκολ και τα 7 να είναι όβερ 2,5 γκολ. Θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Πολλά γκολ στο ματς Φόλενταμ – Γιονγκ Ουτρέχτη με τους φιλοξενούμενους να παίζουν αναγκαστικά ανοικτά μήπως μπορέσουν να μαζέψουν κανένα πόντο, γεγονός που έχει οδηγήσει σε πάνω από 4 γκολ μ.ο στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και 11/14 όβερ 2,5 γκολ συνολικά. Η Φόλενταμ είναι πιο άνετη βαθμολογικά αλλά έχει κι αυτή 6 συνεχόμενα ματς γκολ/γκολ. Θα πάμε κι εδώ χαλαρά με το γκολ/γκολ.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
23-11-2018

Lyon – St.Etienne
Orleans – Brest
Volendam – Jong Utrecht

G/G
G/G
G/G

1004.64-100