Όμορφα και ασιατικά

Asian bet

>> Παραλίμνι και Εθνικός Άχνας σε ένα ματς τελικό. Το Παραλίμνι σε τραγική κατάσταση και στο -9 δεν έχει πια σοβαρές ελπίδες επιβίωσης, ο Εθνικός στο +3 και αγκαλιά με την σωτηρία. Το μομέντουμ και η φόρμα δείχνουν Άχνα με το 2 DNB στο 1,70 

>> Στο ντέρμπι αιωνίων, ο Παναθηναϊκός με υπηρεσιακό τεχνικό και την ομάδα σε κάκιστη κατάσταση πάει να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή. Μόνη ανάσα ζωής στο πράσινο στρατόπεδο αυτός, ο Ολυμπιακός. Μόνο το όνομα του αντίπαλου μπορεί να αναστήσει κάποιους παίκτες και να τα δώσουν όλα για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει έναν τελικό να σκέφτεται. Το 1,55 στο +1 ασιατικό του Παναθηναϊκού έχει λογική και μια κάποια ασφάλεια.

>> Η Τότεναμ παίζει τα ρέστα της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την ώρα που η Γουλβς είναι αδιάφορη και στην θέση αυτή που τους εξασφαλίζει το δικαίωμα να παίζει με αλλαγές και να δοκιμάζει διαρκώς πρόσωπα και σχήματα. Τόσο η αγωνιστική βελτίωση της Τότεναμ μετά την αποχώρηση Μουρίνιο, όσο και το ισχυρό κίνητρο που έχει δείχνουν άσο. Στο 1,53.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
16-05-2021

Panathinaikos-Olympiacos
Tottenham – Wolves
Paralimni – Achna

1 (A/H +1)
1
2 DNB

100 4.03 -100