Ωραία παιχνίδια στην Championship …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζεται η Championship, με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και εμείς είμαστε εδώ να σας προτείνουμε άλλη μία τριάδα, για να μπορέσετε να βγάλετε το… ψωμάκι σας και να πάτε να κάνετε μία τελευταία βουτιά στην θάλασσα, ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Ξεκινάμε με το Blackburn-Reading, όπου οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκονται ακόμα στο μηδέν. Η Blackburn από την άλλη, ξεκίνησε καλά, καθώς έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Μάλιστα η νίκη έγινε εκτός έδρας, κόντρα στην Hull. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να… σπάσει το ρόδι και στην έδρα της και να πάρει τη νίκη.

Συνεχίζουμε με ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην Aston Villa και την Breadford, στο Villa Park. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μπορεί η Villa να έχει πλεονέκτημα, καθώς αγωνίζεται στην έδρα της, όμως βλέπω ένα κλειστό παιχνίδι, όπου θα κυριαρχήσει η δύναμη και όχι το θέαμα, γι’ αυτο δε νομίζω πως θα δούμε τρία γκολ και πάνω.

Κλείνουμε με το Stoke-Wigan. Οι γηπεδούχοι απ’ ότι βλέπω, δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα, το σοκ του υποβιβασμού και γι’ αυτό το λόγο, πιστεύω δεν έχουν ακόμα νίκη. Νομίζω όμως πως αυτό, ήρθε η ώρα να αλλάξει απόψε και η Stoke να πάρει την πρώτη της νίκη, μπροστά στο κοινό της.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
22-08-2018

Blackburn – Reading
Aston Villa – Breadford
Stoke – Wigan

1
Under 2.5
1

1006.92-100