Παιχνίδι πρωτοβουλίας…

Hacker

Προκριματική φάση μουντιάλ… 3η αγωνιστική.

Πάμε στα επί μέρους :

# Πρώτο δυνατό τεστ για την Αρμενία έκανε το <<2 στα 2>> κόντρα σε Ισλανδια και Λιχνεσταιν τσίμπησε το εξαποντο … βασική υποψήφια για την δεύτερη θέση η Ρουμανία όντας ανώτερο συνολο διατηρεί την παράδοση υπέρ της έχει πάρει τα μέτρα του αντιπάλου.

# Πυροτέχνημα η ισοπαλια με την Ισπανία δεν αλλάζει δεδομένα και ισορροπίες, στο αποψινό ματς η Ελλάδα ξεκινάει από θέση ισχύος έχει τα φόντα για το τριποντο αρκει να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας… χωρίς βαθμό η Γεωργία δεν είναι εύκολη λεία θα τα δώσει όλα για το αποτέλεσμα.

# Τα 10 επίσημα και φιλικά χωρίς νίκη άγγιξε η Βοσνία με ότι αυτό συνεπάγεται … φουλ ροστερ η Γαλλία θα τρεξει όσο χρειαστεί για να φτάσει στο ζητούμενο, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δική της απόδοση.

# Εξίσωση για δυνατούς λύτες το Αυστρία – Δανία είναι σε καλο μομεντουμ οι ομάδες βάση πρόσφατης εικόνας θα έχει γκολ εκατέρωθεν…ζητούμενο η 2η θέση για τους γηπεδούχους σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

# Προπόνηση έκανε η Αγγλία κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Αλβανία με συνολικό σκορ 7-0… παραδοσιακό αουτσάιντερ η Πολωνία έχει τον Λεβαντοφσκι εκτός δύσκολα να κάνει την υπέρβαση σε Βρετανικό έδαφος.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
31-03-2021

Armenia – Romania
Greece – Georgia
England – Poland

2
1
over 2.5

100 5.03 -100
31-03-2021

Bosnia – France
Austria – Denmark

2
X

100 4.65 -100