Πάμε με τα φαβορί …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τελευταία αγωνιστική της Premier League, με την κορυφή να έχει πάρει… φωτιά και τη νίκη αναμένεται να την πάρουν τα φαβορί …

Η Arsenal κυνηγάει τις τελευταίες τις ελπίδες για να περάσει στο Champions League τη νέα σεζόν, εφόσον δεν πάρει το Europa League. Φυσικά το να σκοράρει οκτώ τέρματα κόντρα στην Burnley θεωρείται απίθανο, όμως είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια Burnley η οποία σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο και θα παίξει σχετικά χαλαρά, αφού πλέον έσωσε την κατηγορία.

Σχετικά κλίμα φιέστας θα είναι το Anfield, αφού η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη, ακόμα  και αν η Manchester City κερδίσει μετά το… έπος κόντρα στην Barcelona. Έτσι πιστεύω και με το γεγονός πως η Liverpool έχει κίνητρο, ενώ η Wolves όχι αφού θα βγει έβδομη όπως και να έχει, νομίζω πως η Liverpool θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και για το παιχνίδι Tottenham-Everton, με την Tottenham να θέλει να κλείσει ευχάριστα την σεζόν, μέσα στην έδρα της με τον κόσμο της, θέλει να κλειδώσει και μαθηματικά την είσοδό της στην τετράδα, χωρίς να εξαρτάται από την κατάκτηση του Champions League, με την Everton να είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
12-05-2019

Burnley – Arsenal
Liverpool – Wolves
Tottenham – Everton

2
1
1

1005.87-100